En güzel şampiyon scriptleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar kolay ve rahat oynan adc sriptlerini söyleyebilirmisinzi ? acaba benim karşima tristana script geldi adam baya iyi oynuyordu.heves edip aldim ancak farm bile yapamadim dk 30 110 farm falan oynayamadim birde evade verirseniz çok güzel olur. premium evade cok iyi dodgelemiyor öbür evadede ayni şekilde şimdiden teşekkürler. xerath gibi şampiyonlar kolay bana kolay oynanan şampiyonlari söylerseniz güzel olur.

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
vayne & jinx

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
30 dakikada 110 farm yapan bir oyuncu isen scriptin de seni kurtaracağını düşünmüyorum malesef :/. Eğer oynamayı bilmeyip scriptle oynamayı düşünüyorsan en geç 2. maçında yakalanırsın bence deneme boşa.
buyur forum üzerindeki hile bu
yok ondan değil tristanayi ilk defa oynamiştim pek bir bilgim yoktu zaten karşimda zed vayne vardi sadece karşidaki adam çok iyi oynadiği için scriptle denemek istedim bende ondan önerebileceğin şampiyon varsa iyi olur.
Post automatically merged:

30 dakikada 110 farm yapan bir oyuncu isen scriptin de seni kurtaracağını düşünmüyorum malesef :/. Eğer oynamayı bilmeyip scriptle oynamayı düşünüyorsan en geç 2. maçında yakalanırsın bence deneme boşa.
ayrıca scriptle yaptim scripti kullanarak onuda belirtiyim .

pyke ile rahat bir şekilde oynuyorum.sup oynasam bile maçta 15 0 20 20 3 15 falan gidiyorum. evade kullanmadan tabii 0 kasiyorum oda extra bir ayricalik oluyor .

1554646750712.png

Hayırlı olsun banda yedik :D :D xd

ban yedim xd xd

Ekli dosyalar

• 1554646834172.png
    1554646834172.png
    137.4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
çok belli etmezsek bandan kaçınabiliyormuyuz yoksa oyun, scripti tespit edip direkt mi banlıyor ?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok belli etmezsek bandan kaçınabiliyormuyuz yoksa oyun, scripti tespit edip direkt mi banlıyor ?
knk ben ban yedim valla normalde taşiyordum pyke ile tristana alip feedleyince sonraki maç ban yedim saçma geldi ama belli etmiyordum keşke oynamasaydim sadece pyke oynaasaydim :( onun yerine kendi çarimin 20 dk banini bitirirdim :I nınını nınıı ;( ama mutluym adamalri itilt etmekten :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ne yaparsan yap en ufak bir reportta ban yersiniz. eğlencesine kullanın yeni hesap açın onlarda deneyin kullanın arkadaşlar iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ne yaparsan yap en ufak bir reportta ban yersiniz. eğlencesine kullanın yeni hesap açın onlarda deneyin kullanın arkadaşlar iyi forumlar
1554659041237.png

dostum peki bildğiniz methodlar varsa söylerseniziyi olur.. en azindan ban seviyesini minumuma düşürürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...