Süper Üye
hemde donmadan maç fılan da ızlenıyor cok ıyıgameloop fps açısından vb özelik açısından daha iyi hocam kulanışlı
hemde donmadan maç fılan da ızlenıyor cok ıyıgameloop fps açısından vb özelik açısından daha iyi hocam kulanışlı
kesinlikle gameloop çok başarılı ve pubg de en iyisi şuan benim içinArkadaşlar piyasada bir sürü android emulator var hangisini kullanmam gerektiği hakkında en ufak bir bilgim yok, sizce piyasadaki en iyi android emulatör hangisi? Pek bilgisayarı yormayacak bir şey olursa sevinirim.
not: 16gb ram ryzen5 1600 işlemci
bluestack 5Arkadaşlar piyasada bir sürü android emulator var hangisini kullanmam gerektiği hakkında en ufak bir bilgim yok, sizce piyasadaki en iyi android emulatör hangisi? Pek bilgisayarı yormayacak bir şey olursa sevinirim.
Gameloop en iyisiArkadaşlar piyasada bir sürü android emulator var hangisini kullanmam gerektiği hakkında en ufak bir bilgim yok, sizce piyasadaki en iyi android emulatör hangisi? Pek bilgisayarı yormayacak bir şey olursa sevinirim.
şahsen sağlam pc varsa noxplayer öneririm memuplayide düşük sistemler için tavsiye ediyorum leptobumda memuplay kullanıyorum ama kullandığın program ve oyunlar için değişiklik gösterebilir ben memuyu babam maç izliyor inat tv pro için kullanıyorum takılmıyor ama oyunlar için otomatik tuş ayarları falan var mıdır bilmiyorum pubg yi gameloob dışında oynamadım sadece onu oynuyorum emülatördeArkadaşlar piyasada bir sürü android emulator var hangisini kullanmam gerektiği hakkında en ufak bir bilgim yok, sizce piyasadaki en iyi android emulatör hangisi? Pek bilgisayarı yormayacak bir şey olursa sevinirim.