- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
4 Gb Ram i3 işlemci 2120CPU 3.30 GHZ 512 Ekran kartı ile 20 - 25 fps almam normal mi?şimdi birçok emilatör programı girişi algılıyor o sorun olmaktan çıktı fakat buradaki önemli olan gameloopta sağlı sonuç alamıyorsan farklı uygulamalarda hiç alamazsın
I tried it too but I don't like it. I don't know.Phoenix OS Diye birşey var Windows gibi ayrı bir işletim sistemi kuruyorsun pc veya notebook açılırken soruyor Phoenix OS umu açıcaksınız Windowsumu yani ayrı bir android işletim sistemi gibi düşünebilirsin fps artışı çok fazla oluyormuş ben denedim ancak pc biraz iyi olduğu için pek birşey farketmedi
emilatör ve oyun içi ayarların hangi seviyede ayarlı4 Gb Ram i3 işlemci 2120CPU 3.30 GHZ 512 Ekran kartı ile 20 - 25 fps almam normal mi?
Hemen Deneyip Sonuçları paylaşıcam Teşekkürler.Phoenix OS Diye birşey var Windows gibi ayrı bir işletim sistemi kuruyorsun pc veya notebook açılırken soruyor Phoenix OS umu açıcaksınız Windowsumu yani ayrı bir android işletim sistemi gibi düşünebilirsin fps artışı çok fazla oluyormuş ben denedim ancak pc biraz iyi olduğu için pek birşey farketmedi
3 gün falan oluyor android 7 sürümünü indirmelisin aksi takdirde oyundan atmalar banlanmalar oluyor.umutvar54 dostum en son smartgaga dan pubg mobileyi ne zaman oynadın ve hangi sürümü kullanıyorsun söylermisin sana zahmet
Dediğini yaptım yapmaz olaydım bin pişman oldum saat şuan sabah 06.27 şu saate kadar bilgisayar ile uğraştımHemen Deneyip Sonuçları paylaşıcam Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?