Astra2 nasıl güzel allah için server tamamen para kazanmak için açılır 2-3 ay açık kalır full p2w para koyarlar gidetler tekrar açarlar hep bu şekil1-120 Aeldra2 55*120 Astra2 1-120 ek olarak Rohan2 nin yeni sunucusu açılırsa başlamanı öneririm
kanka tamam da nesne market açılıp para atan birinin 3. günden atacağı hasar 35 40 milyon ben para yatırmadan 3. günde 30 35 milyon vurcam ztn tüm sw lerden bu böyleydi para atan kolay diziyor hesabı eyvallah ta kimsede babasının hayrına açmıyor yani keke server ona kalırsa Aeldra2 astranın en az 2 katı daha fazla p2wAstra2 nasıl güzel allah için server tamamen para kazanmak için açılır 2-3 ay açık kalır full p2w para koyarlar gidetler tekrar açarlar hep bu şekil
Dostum sen serverleri karıştırdın galiba aeldra ile astra yı kıyaslayamazsın bile astrada yöneticiler yang satıyor item satıyor nesne markette sattığı şeylerde belli. aeldrada böyle bir şey yok nesne markette satılan itemlerde belli önce bir araştır bence dostumkanka tamam da nesne market açılıp para atan birinin 3. günden atacağı hasar 35 40 milyon ben para yatırmadan 3. günde 30 35 milyon vurcam ztn tüm sw lerden bu böyleydi para atan kolay diziyor hesabı eyvallah ta kimsede babasının hayrına açmıyor yani keke server ona kalırsa Aeldra2 astranın en az 2 katı daha fazla p2w
merak etme kardeşim ben iki serveri de aktif olarak oynuyorum aeldra nın da eski sunucusundan beri oynuyorum astranında eski sunucularından beri oynuyorum belli ki senin bi kuyruk acın var astra da p2w diyorsun varsa nesne market açmayan bi sunucu söyle oraya başlıyalım gerçi kral sen araştırmışsındır daha iyi bilrsin neyse it ürür kervan yürür awDostum sen serverleri karıştırdın galiba aeldra ile astra yı kıyaslayamazsın bile astrada yöneticiler yang satıyor item satıyor nesne markette sattığı şeylerde belli. aeldrada böyle bir şey yok nesne markette satılan itemlerde belli önce bir araştır bence dostum
55-120 lerin en iyisi astra2 gidipte phebia falan deme şimdi xdAstra2 nasıl güzel allah için server tamamen para kazanmak için açılır 2-3 ay açık kalır full p2w para koyarlar gidetler tekrar açarlar hep bu şekil