Uzman Üye
wikiyi güzel yapmışlar takıldığın yerde hemen bakGüzeldirde hasar arttırması zor wikiden itemler bakabilirsin hasar arttırmak için.
wikiyi güzel yapmışlar takıldığın yerde hemen bakGüzeldirde hasar arttırması zor wikiden itemler bakabilirsin hasar arttırmak için.
Valla bot varken zor olmaz da bot yokken sıkıntılı başlıyon biraz sonra açılıyor.Aeldraya şimdi yeni başlanır mı etkinlik sunucusuda bitti nasıl olacak çok zor ilerlenmez mi
bırakıcaksın aeldra botuna süper hasar kasarsın.Valla bot varken zor olmaz da bot yokken sıkıntılı başlıyon biraz sonra açılıyor.
Sen kullanıyor musun botu şuanValla bot varken zor olmaz da bot yokken sıkıntılı başlıyon biraz sonra açılıyor.
Post automatically merged:
bırakıcaksın aeldra botuna süper hasar kasarsın.
Çok az bi mesaj sayım kaldı 300 yorum olunca kullanıcam.Sen kullanıyor musun botu şuan
Anladım dostum umarım bot sana iyi gelirÇok az bi mesaj sayım kaldı 300 yorum olunca kullanıcam.
Botsuzda kasılıyor da bot daha rahat kastırır botsuz 55 levelde anti exp açıp ruh metini kesiyosun sadece.Anladım dostum umarım bot sana iyi gelir
bide eldiven alıyorum 30 dklık pazardan yang kuponu drobu artıyor.Botsuzda kasılıyor da bot daha rahat kastırır botsuz 55 levelde anti exp açıp ruh metini kesiyosun sadece.
Şu vizelerim bitsin bende başlayacağım belki o zamana kadar hileyide kullanabilirimBotsuzda kasılıyor da bot daha rahat kastırır botsuz 55 levelde anti exp açıp ruh metini kesiyosun sadece.
bide eldiven alıyorum 30 dklık pazardan yang kuponu drobu artıyor.
Valla oynayınca sarıyor da biraz p2w yapısı var gene para yatırınca yardımcı şaman gibi şeyler alınıyor.Şu vizelerim bitsin bende başlayacağım belki o zamana kadar hileyide kullanabilirim
ama adamlarında hakkı baya iyi yapmışlar sunucuyu.Valla oynayınca sarıyor da biraz p2w yapısı var gene para yatırınca yardımcı şaman gibi şeyler alınıyor.
eldiven yang kuponunun fazla düşmesini mi sağlıyor ? yeni öğrendim bunuBotsuzda kasılıyor da bot daha rahat kastırır botsuz 55 levelde anti exp açıp ruh metini kesiyosun sadece.
bide eldiven alıyorum 30 dklık pazardan yang kuponu drobu artıyor.
Evet 150k lık düşücekse mesela 150klık yerini 300k 600k atma oranı artıyor.eldiven yang kuponunun fazla düşmesini mi sağlıyor ? yeni öğrendim bunu
anladım bilgi için teşekkürlerEvet 150k lık düşücekse mesela 150klık yerini 300k 600k atma oranı artıyor.
MSP2'nin çok fazla dayanacağını düşünmüyorum max 2-3 ay açık kalırAeldra (Global) çok iyi ve bu sıralar msp2 zirve (tr) açıldı o da çok iyi.
p2w değil bence hele ki diğer sunuculara göre hiç değilValla oynayınca sarıyor da biraz p2w yapısı var gene para yatırınca yardımcı şaman gibi şeyler alınıyor.
ama adamlarında hakkı baya iyi yapmışlar sunucuyu.
TR dekiler zaten p2w fakat bununda p2w olan yanı var oto toplama gibi şeyler.p2w değil bence hele ki diğer sunuculara göre hiç değil