virüs programlarının hepsi işlemci ve ram'i malesef sömürüyor yani az yiyen diye bekleme ama sana önereceğim 2 program var 1.si Esed Not 32 2. olarak Kaspersky öneririm bunlardan başkasınada yanaşma iyi forumlar
Virus programları bence de pc yi aşırı derecede çok yoruyor. Oyun oynarken bile kendi kafasına göre disk taraması falan yapıyorlar. Ama yine kullanmam gerek diyosan Kaspersky öneririm. Trial kullanıp sonra silebilirsin
Arkadaşlar bir çok siteye baktım en iyi en kullanışlı en az ram yiyen programı aradım ama birçok farklı şey var bir tanesini indirdim bu seferde bilgisayar bozuldu format attım şimdi dediğim özelliklerde önerebileceğiniz bir program varmı çok oyun oynuyorum fps düşüklüğü yaşayamıyacağım bir program lütfen yardım edin
Avastın kendisi zaten virüs kardeşim öbür virüsleri temizliyor tamam ama Premium alman için seni zorluyor kendisi virüs bulaştırıyor en iyisi Windows Defender başka bir program kullanmaya gerek bile yok.
advanced system care ve kaspery. kasperynin crackli hali googlede mevcut pc'me fena halde virüs bulaşmıştı durduk yere 50 sekme falan açıyordu kendını yenıden baslatıyordu kaspery indirdim tarattım sıkıntı gitti taraması biraz uzun sürüyor advanced system care gayet kullanışlı uzun süredir kullanıyorum gayet hızlandırıyor ve ram kullanımı için gereksizz şeyleri sonlandırıyor
Windows Defender
Avast sakın kullanma onun kednisi virüs zaten
Post automatically merged:
Avast mı ? HAHAHAHAH
Avastın kendisi zaten virüs kardeşim öbür virüsleri temizliyor tamam ama Premium alman için seni zorluyor kendisi virüs bulaştırıyor en iyisi Windows Defender başka bir program kullanmaya gerek bile yok.
Bu kadar gülüceğini bilsem önceden yazardım kardeşim evet Norton Security akıl eden internetten keyini buluyor yapıştırıyor miss full koruma + kaspersky mesela eskiden çok iyidi şuan aşırı kasma yaptırıyor bilgisayara gereksiz performans düşürüyor bu benim fikrimdir dediğim gibi