En iyi virüs programı !?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ya bana göre en iyi antirvürüs avasttır veyada esettir

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
virüs programlarının hepsi işlemci ve ram'i malesef sömürüyor yani az yiyen diye bekleme ama sana önereceğim 2 program var 1.si Esed Not 32 2. olarak Kaspersky öneririm bunlardan başkasınada yanaşma iyi forumlar

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Virus programları bence de pc yi aşırı derecede çok yoruyor. Oyun oynarken bile kendi kafasına göre disk taraması falan yapıyorlar. Ama yine kullanmam gerek diyosan Kaspersky öneririm. Trial kullanıp sonra silebilirsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
windows defender türünün tek örneği,kesinlikle tavsiye ederim

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim tüm virüs programları işlemciyi ve rami sömürüyor ona yapacak birşeyimiz yok ama ben eset not 32 ve kaspersky öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bana göre Norton Security çok iş yapıyor kankam kullanabilirsin cidden öneririm

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir çok siteye baktım en iyi en kullanışlı en az ram yiyen programı aradım ama birçok farklı şey var bir tanesini indirdim bu seferde bilgisayar bozuldu format attım şimdi dediğim özelliklerde önerebileceğiniz bir program varmı çok oyun oynuyorum fps düşüklüğü yaşayamıyacağım bir program lütfen yardım edin
Windows Defender
Avast sakın kullanma onun kednisi virüs zaten
Post automatically merged:

bana göre avast çok iş yapıyor kankam kullanabilirsin cidden öneririm
Avast mı ? HAHAHAHAH

Avastın kendisi zaten virüs kardeşim öbür virüsleri temizliyor tamam ama Premium alman için seni zorluyor kendisi virüs bulaştırıyor en iyisi Windows Defender başka bir program kullanmaya gerek bile yok.

JWY

Üye
6 HİZMET YILI
malwarebytes diye biliyorum en iyisi

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kaspersky Antivirüs tam crackli falan kurarsın bilgisayar cin seddi gibi olur kimse giremez :D

вσяη тσ ∂ιє
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
advanced system care ve kaspery. kasperynin crackli hali googlede mevcut pc'me fena halde virüs bulaşmıştı durduk yere 50 sekme falan açıyordu kendını yenıden baslatıyordu kaspery indirdim tarattım sıkıntı gitti taraması biraz uzun sürüyor advanced system care gayet kullanışlı uzun süredir kullanıyorum gayet hızlandırıyor ve ram kullanımı için gereksizz şeyleri sonlandırıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows Defender
Avast sakın kullanma onun kednisi virüs zaten
Post automatically merged:

Avast mı ? HAHAHAHAH

Avastın kendisi zaten virüs kardeşim öbür virüsleri temizliyor tamam ama Premium alman için seni zorluyor kendisi virüs bulaştırıyor en iyisi Windows Defender başka bir program kullanmaya gerek bile yok.
Bu kadar gülüceğini bilsem önceden yazardım kardeşim evet Norton Security akıl eden internetten keyini buluyor yapıştırıyor miss full koruma + kaspersky mesela eskiden çok iyidi şuan aşırı kasma yaptırıyor bilgisayara gereksiz performans düşürüyor bu benim fikrimdir dediğim gibi

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eset 32 yi öneririm gayet başarılı ama sisteme göre biraz yorabilir galiba diye düşünüyorum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
En iyisi Windows Deffender Bana Göre Diğerleri Saçma Saçma reklamlar atıyor arada.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
windows 10 has its own anti virus so you don't have to download any others but if you do, I would recommend kaspersky

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kaspersky kullanıyorum ben gayet memnunum hiçbir sorun yaşamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...