Emin misinkolay para kazanma diye bir şey yok
Kanka benim gözümde de para paradır. 300 tl çok büyük bir miktar değil sonuçtadostum kendi adıma konuşuyorum illegal yoldan kazanılan para para değildir normal kullanamassın o parayı haydan gelir huya gider legal yol da yok
Kanka o işi bizim arkadaşlar yapıyor dlsajda arkasında neler döndüğünü biliyorum. Yine de eyvallahpapara hesabı aç kirala ne diyim ama çok tehlikeli uyarayım haftalık 5000 e kadar kazandırıyor
kamyonların daha çok hız kestiği rapmpa çıkışı diyetabir ettiğimiz noktalarda el fenerini sağa sola sallamak maksadıyla şöförlere yardımcı olmak yemek su veya içecek satmak gibi ;DŞu önümüzde ki 2 gün içinde min 300 tl lazım olucak. Nasıl veya nereden kolayca elde edebilirim?
Bak bak bir de emoji atmışkamyonların daha çok hız kestiği rapmpa çıkışı diyetabir ettiğimiz noktalarda el fenerini sağa sola sallamak maksadıyla şöförlere yardımcı olmak yemek su veya içecek satmak gibi ;D
kardeşim içiniz fesat yol kenarında kavundamı satamazBak bak bir de emoji atmışSözde 32 yaşında herifsin yaptığın espiriye bak
gözümde canlandırdım bence komikkamyonların daha çok hız kestiği rapmpa çıkışı diyetabir ettiğimiz noktalarda el fenerini sağa sola sallamak maksadıyla şöförlere yardımcı olmak yemek su veya içecek satmak gibi ;D
satılır ama fener sallamak nekardeşim içiniz fesat yol kenarında kavundamı satamaz
Ya dayı istanbulun göbeğindeyim ne yol kenarından bahsediyorsunkardeşim içiniz fesat yol kenarında kavundamı satamaz
akşam kamyonlar ,otomobil veya at araçları dikkatini çekmek maksadıyla sallanan ışık hüzmesi dikkat çekmek amaçlıdır.gözümde canlandırdım bence komik
Post automatically merged:
satılır ama fener sallamak ne
abi ciddi gibisin de at aracı ne bide ışık dikkat çekmez dikkat dağıtır kaza yaparlarakşam kamyonlar ,otomobil veya at araçları dikkatini çekmek maksadıyla sallanan ışık hüzmesi dikkat çekmek amaçlıdır.
atların boyunlarından bir nevi halat veya kayış yardımı ile çektikleri tekerlekli vasıtanın tamamına ata aracı denir. sen ışık değilde projektör tutarsan adamlar kaza yapar sen küçük fener al çıkarkenabi ciddi gibisin de at aracı ne bide ışık dikkat çekmez dikkat dağıtır kaza yaparlar
olur alayım ama kavun satamam mevsimi değilatların boyunlarından bir nevi halat veya kayış yardımı ile çektikleri tekerlekli vasıtanın tamamına ata aracı denir. sen ışık değilde projektör tutarsan adamlar kaza yapar sen küçük fener al çıkarken![]()
bunu yapma yaptığın işe para değmiyorbionluk falan yapabilir