en kötü anınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.K.A
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benim 4 yaşında iken merdivenden düşmem

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
benim 1 yaşında iken uçaktan düşmem

BURAK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Lise öğle arasındayım özel sağlık meslek lises çıkışlıyım bu arada. Neyse okul 4 katlı 4. katta wcleri kullanan kişi sayısı köydeki çoban kadar az amk. Kızla sınıfta sevişmeye başladık baktım iş kötüye gidiyor mevzu ilerledi oldu olmayacak derken aklıma en üst kat tuvaletleri geldi. Kızı oraya soktum bi güzel gibicem başladık neyse paaaaat müdür yardımcısı tuvalete girdi amg cıkardı bizi okuldan sonra nabıyosanız yapın cart curt muhabbeti kurtardı on dakika sonra girse giberken görecek tecavüzden yatardım herhalde :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar arasında en kötü anınız konusunun açılması ve benim o an aklıma hiçbirşey gelmemesi şuanki gibi

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
4 kattayım sanıp tuvalete girdim (4. kat erkekler tuvaleti ) tuvaletimi yapıp elimi yıkıyıp çıktım meğersem kızlrar tuvaletiymiş hiçbir kızda senin ne işein var demedi herkes kendi haline en kötü anımdı :(

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
En kötü anım bu konuyu bulmam. böyle boş konu açmayınız please ! her yıl 300 defa böyle konu açıyorsunuz !

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Buyuk abıler kıcıma tekme attıgında cok acımıştı. Eve gıdıp baktıgıdma. Ikıye ayrıldı sanmıştım

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
En kötü anım bu konuyu bulmam. böyle boş konu açmayınız please ! her yıl 300 defa böyle konu açıyorsunuz !
eğlence bölümündeyiz burası bir forum sadece hilelerin yapıldığı,herkesin boş boş girip çıktığı bir yer değil. İnsanlar buraya girip vakit öldürüyor,tam tersine böyle boş yorum yapmayın!

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bok kuyusuna düştüm bide benim malafatı kaz ısırmıştı *-*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...