Serkan1905' Alıntı:birşey gozkmuyo kardeş yeniden paylaş düzenle
Serkan1905' Alıntı:Baya eskı gıbı gazete eskılerın gııbı
XProfessionalX' Alıntı:O bacağı kesilen sen misin?
TestaMent' Alıntı:Konunuz Yanlış Yerdedir Eğlence Muhabbet Yeri Olmalı
TestaMent' Alıntı:Kardeş Bu Cocuk Senmiydin Ve Benim En Kötü Anım Kızla Tam Tanıştımızda Beni Kücük Düşürmesi Annemİyi Forumlar
ee sonra noldu kardeş kız ne yapdıxSquallTR' Alıntı:7. sınıfa kadar hiç bi kızın yanına oturmamıştım hep içine kapanık biriydim annem okula gelip hocamla konuşmuş işte içine kapanık falan demiş hocaya![]()
hocada tuttu sınıfta nerdeyse en güzel kızın yanına oturttu beni
![]()
işte o zaman ergenlik muhabbeti falan var kızlarla konuşmaya utanırdım
ilk dönem bitti ikinci döneme girdik kızla hiç konuşmadık yüzüne bile bakmadım teneffüslerde gördüğüm kadarıyla biliyodum işte bi gün kız derste benden silgini alsam olurmu dedi heyecanlandım
![]()
olur al diyecektim heyecandan kızın yüzüne tükürdüm o günden sonra açıldım
![]()
UZATTIYSAM ÖZÜR DİLERİM
İYİ FORUMLAR![]()
HileliAdam851' Alıntı:ee sonra noldu kardeş kız ne yapdıxSquallTR' Alıntı:7. sınıfa kadar hiç bi kızın yanına oturmamıştım hep içine kapanık biriydim annem okula gelip hocamla konuşmuş işte içine kapanık falan demiş hocaya![]()
![]()
ilk dönem bitti ikinci döneme girdik kızla hiç konuşmadık yüzüne bile bakmadım teneffüslerde gördüğüm kadarıyla biliyodum işte bi gün kız derste benden silgini alsam olurmu dedi heyecanlandım
![]()
![]()
UZATTIYSAM ÖZÜR DİLERİM
İYİ FORUMLAR![]()
heralde bi tokat yemişindir benimkinden fenaymış senin anı
xSquallTR' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:ee sonra noldu kardeş kız ne yapdıxSquallTR' Alıntı:7. sınıfa kadar hiç bi kızın yanına oturmamıştım hep içine kapanık biriydim annem okula gelip hocamla konuşmuş işte içine kapanık falan demiş hocaya![]()
![]()
![]()
![]()
UZATTIYSAM ÖZÜR DİLERİM
İYİ FORUMLAR![]()
kız sövüyodu baya bi![]()
kızdan değil hocadan tokat yedim
![]()
işte baya bi zaman geçti gittim kızdan özür diledim
![]()
![]()
HileliAdam851' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:ee sonra noldu kardeş kız ne yapdıxSquallTR' Alıntı:7. sınıfa kadar hiç bi kızın yanına oturmamıştım hep içine kapanık biriydim annem okula gelip hocamla konuşmuş işte içine kapanık falan demiş hocaya![]()
![]()
![]()
![]()
UZATTIYSAM ÖZÜR DİLERİM
İYİ FORUMLAR![]()
kız sövüyodu baya bi![]()
kızdan değil hocadan tokat yedim
![]()
işte baya bi zaman geçti gittim kızdan özür diledim
![]()
![]()
oda iyiymiş![]()
raword' Alıntı:Sınıftaki kızlara sataşıp kaçıyoduk ilk okulluluk biirsiniz malca şeyler işte kızlar beni kovaladılar tahtanın köşesine pantolonum takılıp yırtıldı. tabi sınıftakiler gülme krizine girdi bende yerin dibine girdim köşeye oturdum sanki tecavuze uramış gibi 2 büklümdüm öyle işte çok utandım lan