Hayaler Gerçek OlmazEvet bayanlar baylar hayalinizdeki arabaları yada varsa suan kullandıgınız arabları yazarmısınız. Not:alabilecegimiz arabalar olsun![]()
Ama hayalimdeki araba bmw e30
Hayaler Gerçek OlmazEvet bayanlar baylar hayalinizdeki arabaları yada varsa suan kullandıgınız arabları yazarmısınız. Not:alabilecegimiz arabalar olsun![]()
Dostum 40 yılın başı bir hastane falan acil durum falan olur bunun icin verirsinoylede dostum araban oldugunda herkes senden istiyor yada bi yerlere goturmeni istiyor sanki suyla calısıyoryakın arkadasın bile istediginde icin cızzzz etmiyormuydu
![]()
aga adam sana diyoki acil isim var iste hatane vs bi yere gidecem veriyosun adam manitasıyla fink atıyorDostum 40 yılın başı bir hastane falan acil durum falan olur bunun icin verirsin
fakat bunun yanı sıra zırt pırt kız arkadaşımı gezdircem diye isteyen arkadaşlarda var
Oda var gelip adam gibi düzgünce anlatsalar olayını knk manita için araba lazım anahtarı ver dese veririm fakat yalan konuşmıyacak karşımdaki adam❤❤aga adam sana diyoki acil isim var iste hatane vs bi yere gidecem veriyosun adam manitasıyla fink atıyor![]()
e90 larda 335 iler var modifiyeli motorluları çok efsane bir araştır derimBen ya Mitsubishi evo yada motoru yükseltilmiş bir m3