en son okuduğunu kitap nedir ve kısaca konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
stephen king ve peter straubdan tılsım kitabını okudum

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Asker de Yüzüklerin efendisi okumuştum :D daha da yok okumam

Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşlar en son okuduğunu kitap nedir ve kısaca konusunu yazarsanız çok iyi olur
Atatürk'ün Doğu politikası ve Kürtler

Konu: Bazı kürtlerin ingilizler ile iş birliği yaptığını anlatıyor ve doğuda ki politikayı anlatıyordu aklımda fazla kalmadı şimdi

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sokratesin savunması, sokratesin savunmasını anlatıyor :D :D

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Börü konusu ise Türk mitolojisi fantastik bir şekilde anlatıyor hocam tavsiye ederim güzel kitap

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Cehennem, İstanbul'da da geçen bir veba salgını romanı. Spoiler olmasın diye sadece salgın diyorum ama filmi de mükemmel bir kitap.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
II. Dünya Savaşı döneminde Fransa’da yaşayan iki kız kardeş, annelerini küçük yaşta yitirmiş ve babaları tarafından terk edilmiştir. Viann henüz çocukken âşık olduğu Antoine’la evlenip acı tatlı bir hayat kurmayı başarırken isyankâr Isabelle gittiği bütün okullardan ya atılmış ya da kaçmıştır. Savaş alevlenmeye başlayınca Viann’in kocası cepheye çağrılır. Yine okuldan atılan Isabelle’inse ablasının yanına gitmekten başka çaresi yoktur. Fakat iki kız kardeşin arası savaş yüzünden açılır. Isabelle direnişe katılmanın bir yolunu bularak sayısız hayat kurtaracak ve imkânsız bir aşka tutulacaktır. Yolunu gözlediği veya sonsuza dek veda ettiği sevdikleri için bahçesindeki kurumuş elma ağacına birer kurdele bağlayan Viann ise çok sevdiği kocasının yokluğunda, yabancı erkeklerin işgal ettiği bir şehirde zulme, açlığa ve korkuya göğüs gerecektir.
Bazı kadınlar doğuştan cesurdur; doğru olan için savaşmak, hayat kurtarmak ve gidişatı değiştirmek uğruna kendi canlarını tehlikeye atarlar. Isabelle bu kadınlardandı… Ama bazı kadınlar da sabır ve fedakârlıklarıyla direnir, sevdiklerini koruyup kollar ve hayatı onlar için yeniden inşa eder. İşte, Viann’in hikâyesi de tam olarak böyleydi…

Bende kopyala yapıştır yaptım harika bir kitaptı ''Bülbül''

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hapı yuttum hikyasi yanlışıla hap yutuyo .d

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Madam Bovery konusu o kadar kısa değil

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Stefen zweig satranç
Adamın birini Nazi Almanyası döneminde içeri alıyorlardı baya işkence falan elemanda o sırada satrançla
kafayı bozuyordu

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sharlock holmes şüphe polisiye hikayesi okurken sanki sharlockun asistanı gibi hissediosun.

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
yuval noah harari'den sapiens doğrusu hala okuyorum antik insan türlerinin taş devrinden 21. yüzyıla kadar olan evrimini konu alıyor kitap

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
profesör diye bir kitaptı john katzenbah yazarı çok sürükleyici ve +18 bir kitap polisiye ve psikoloji kitabı sayılır

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Henüz o kitabı okumadım ama tavsiyeniz üzerine okuma listeme ekleyeceğim. Paylaştığınız için teşekkürler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...