en son okuduğunu kitap nedir ve kısaca konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
metro 2033 oyunun kitabı çok saglam bilmiyorsan konusu
Yıl 2033...Nükleer savaş sonrası enkaz haline gelen dünyada insan soyu neredeyse tükenmiş, radyasyon yüzünden kentler yaşanamaz halde. Hayatta kalan birkaç bin kişi yeraltına, dünyanın en büyük nükleer sığınağı olan Moskova Metrosu'na sığınıyor.
Burası insanoğlunun son kalesi.
Yeraltındakiler için en büyük tehlike Karaderililer. İstasyonlar mini devletlere bölünmüş. İdealler, dinler, temiz su filtreleri gibi nedenlerle bir araya gelmiş halklar. Duygular yerini içgüdülere bırakmış.
Tek bir amaç var: Ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak.
Genç Artyom'a yaklaşmakta olan karanlık tehlikeye karşı halkı uyarması için Metro'nun kalbi, "Polis" istasyonuna gitme görevi verilir. Metro'nun kaderi belki de tüm insanlığın kaderi Artyom'un elindedir artık…

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
baya oluyor kitap okumayali harry potter okumustum sanirsa. ilgimi cektigi icin konusu yeni yeni buyucu oldugunu kesfetmesiydi

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Suç ve Ceza okuyorum şuanda 100sayfa kadar kaldı bitmesine.Kitap genel olarak Raskolnikov'un işlediği cinayetten sonra yaşadığı heyezanı anlatmakta.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Miguel de cervantes ispanyol kitabı osmanlı dönemini vs anlatıyor ajanlar fln

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şeker portakalı inanın istesemde konusunu birkaç cümleyle anlatamayacagım bir kitap

Üye
3 HİZMET YILI
zengin baba yoksul baba, finansal okuryazarlıkla ilgili

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eroin güncesi. eroin kullanan bir kızın hayatını anlatıyor sonunda ağlamıştım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Jack London - Martin Eden

denizciliği bırakıp başarılı bir yazar olmaya çalışan martin isimli gencin hikayesini anlatıyor

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Senden önce Ben konusu aşk ve romantik

Walker
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kürk Mantolu Madonna, etkisinde kaldığım nadir kitaplardandır. Kısaca Raif Efendinin Maria Puder'e olan aşkı anlatılmaktadır. Fazla spoiler vermeyeyim okumadıysaız okursunuz diye, dediklerimin dışında daha güzel ayrıntılar da var.
Ulak Konusu: Kahraman bir şehidin oğlu, eski bir savaşçının torunu. Büyüyor Nuri; yalnızlığıyla, hayalleriyle, gerçeklerin acımasızlığıyla büyüyor… "Çelik Hilal" namlı teşkilatın efsaneleri dilden dile dolaşan reisi Vehimi Orhun Çelebi ile karşılaşır Nuri. Bu, hayatının geri kalanını sonsuza dek etkileyecek bir tanışmadır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tex adlı bir türkçe çizgi roman okuyup bitirdim en son

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hagakure
Eski japonya efendisine hizmet eden bir kişinin gelecek nesiller için yazdığı bir kitap.

E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Suç ve Cezayı okuyorum bi adamın fakirlikten eşyalarını rehin verdiği kadını öldürmesi ve daha sonra psikolojisinin bayağı bozulması ile ilerliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...