Okulun ilk günü kıyafetle gitmek gibi bişeyGiyinme: Yanlış günde okula gittim. (ki bunu giyen tek kişi benim)
Sınıfta bi arkadaşımla küfürleşiyorduk o sırada tam hoca içeri girdi şöyle bize bir baktı gitti altıma sıçmıştım o zamanlarLisede istiklal marşında türk bayrağı çekerken bi anda sağıma bakınca suratımı tüm okulun önünde direğe vurmuştum Allahım hala unutamıyorum LKJGDSFKLGJDFKŞGDFG
bunu okuyunca ben bile bir an utandım herkesin nasıl baktıgı gözümün önüne geldi bir anLisede istiklal marşında türk bayrağı çekerken bi anda sağıma bakınca suratımı tüm okulun önünde direğe vurmuştum Allahım hala unutamıyorum LKJGDSFKLGJDFKŞGDFG
Kanka kız görmediyse utanılcak bişi değil ama kız gördüyse geçmiş olsunkanka benimde en utanç olduğu şey hala rüyalarımı giriyor
dönerci kuryelik yaparken, kıza bakarken arabaya girdim, ama kız çok güzeldi haa
Kanka biz müzik odasında nah çekiyoduk birbirimize 5 kişi falan şak şak sesler hava uçusuyo hoca girdi bizim arkadaş farketmedi bi şaaaak diye çekti çok gülmüştükSınıfta bi arkadaşımla küfürleşiyorduk o sırada tam hoca içeri girdi şöyle bize bir baktı gitti altıma sıçmıştım o zamanlar
Bizim coğrafyacı kafa adamdı her türlü muhabbet ediyorduk öyle hocalar iyiki varlarKanka biz müzik odasında nah çekiyoduk birbirimize 5 kişi falan şak şak sesler hava uçusuyo hoca girdi bizim arkadaş farketmedi bi şaaaak diye çekti çok gülmüştük
Kanka öyle adamlar efsane oluyo biz bi arada p**n* muhabbeti fln yapıyoduk hocalarla ama kafa dengi değilse bıııızt yandınBizim coğrafyacı kafa adamdı her türlü muhabbet ediyorduk öyle hocalar iyiki varlar
Aynen işte bizim ki de öyleydi ama kimi hocalar varki okula boş gelip boş giden tipler 5 para etmezlerKanka öyle adamlar efsane oluyo biz bi arada p**n* muhabbeti fln yapıyoduk hocalarla ama kafa dengi değilse bıııızt yandın
Kanka ben mesela ödev verilmesini de anlamıyorum vermeyen sağlam t*ss*klı hocalar var. Dünyanın en iyi eğitim sistemine sahip ülkede ödev yok yaAynen işte bizim ki de öyleydi ama kimi hocalar varki okula boş gelip boş giden tipler 5 para etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?