En utandığınız zamanı anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bir ara otobüste giderken yanlışlıkla sesli bir şekilde osurmuştum herkes dönüp bana bakmıştı :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Motosikletle kızların önünde teker yapıp düşmem ölesim geldi o an

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Okulda Yanlışıkla Kızalar lavabosuna girmiştim liseye yeni gelmştm ama suç bende değil:D

Üye
5 HİZMET YILI
yürüyüş yolunda arkamda ki adamın hızını giderek attırarak koşma olayını anlamayıp beni takip ediyor , aha ben hızlandıkça o da hızlanıyor deyip deli gibi koşmam sonra adam tam benim yanımdan geçerken çığlık atıp adama vurmam lkdklglksdfjgk :D
Post automatically merged:

size bir tane daha anlatayım anı çok bende lksdlksd :D tramvaya binmem gerek tranvay kartına basıyorum basıyorum okumuyor güvenliğe dönüp bu niye çalışmıyor demiştim adam kartı eline alıp suratıma bir bakış attı meğersem öğrenci kartını basıyormuşum :D

Üye
6 HİZMET YILI
canlı derste mikrofon kapalı sanarken bir anda açık olduğunu görmek ve o an ne yapacağımı bilemedim (arkada kuzey-güney kavga sahneleri izleyip gülüyordum) :(

Üye
5 HİZMET YILI
sınıfta hocaya söverken hocanın orda olduğunu sonradan fark etmem

Üye
6 HİZMET YILI
bilemiyorum forum kurallarını çiğner miyim ama :D ;
Öğle arasından önceki 1 ve sondaki 2 ders beden dersi idi (12. sınıfım o sıra)
ve o derslerde kimse sınıfa gelmezdi ben de manitle okulun kütühanesinde buluşurduk (kütüphane bilgi girişinden sorumlu olduğum için anahtar bendeydi)
neyse siz o ortamda ne yaptığımı anladınız :D şükür hoca vs gelmedi odaya ama hademelerden biri dayımdı ve ona yakalandım :D :D dayım biraz gevşektir aile ortamlarında gözüme baka baka hala üstü kapalı dalga geçiyor :D malum yarıçıplak yakalandık dayıya :D Ona baktıkça en çok yerin dibine girdiğim anım budur

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
otobüs yolculuğu yaparken uyuya kalıp aniden atom bombası gibi gaz çıkarmıştım ve herkes bana bakıyordu heralde hiç bu kadar utanmadım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
asansöre bindim karnım ağrıyordu gazımı yaptım kimse yok diye ardında yukarı katta durmustu ve içerisi kokuyordu o anda baya utanmıstım :D

Üye
5 HİZMET YILI
bir keresinde aptal bir arkadaşım komik olcağını düşündüğünden instagramda burası gay yeri diye bir mizah sayfası açmış telefonu annemin yanında unutmuştum odamda oyun oynarken birden geldi konuşalım dedi noldu anne dedim sen erkeklerden mi hoşlanıyorsun dedi ne alaka anne dedim bana yalan söyleme telefonuna bildirim geldi burası gay yeri dfiye bir şeyi takip ecdiyorsun dedi ben de olayı anlattım ama beni en çok utandıran şey buydu annemin beni gay olabilceiğimi sanmasıydı ve ben homofobik bir insanım

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Şimdi 10 yaşında falanım hergün mahalledeeyiz tabi benim tuvaletim geldi evde ananemler dedemler teyzemler fln avr sonra annemde uyuyo daha dogrsuu hepsi uyuyo ben işte eve çıkcıam koşuyorum bide bayabi merdiven vardı ben kapıya geldim açmıyolar hepsi uyuyo ben 9 da fln çıkardım dışarı abi sonra kapıya tekme fln atıyom bizimkler gürültürye uyanıyo onlar tam kapıyı açtıklarında altıma sıçtım herkese rezil olmuştum kldfghkdfkghk

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
doğmam en utanç verici ve en kötü anım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I farted while i was sleeping in class.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...