Süper Üye
arkdaşlar engellediğim kişiden mesaj bildirimi geliyor bunu nasıl kapatabilirim bildirim de gelmesin
uygulamadan engellemiyorum direk kara listeye al diyorum yine de mesaj bildirimi geliyorHangi uygulamadan engelliyorsunuz
o seçenek yok bendeTelefon > Engellenenler > Bildirimleri al bölümüne gidin ve engellenen aramalar için bildirim almak isteyip istemediğinizi seçin.
bu şekilde denermisiniz
engellenen sms olarakNormal sms olarak mı geliyor yoksa engellenen sms olarak mı?
bildirimin üstüne basılı tut tiki kapat gelmez bidahaengellenen sms olarak
bi denicem bakalımTelefonun ayarlarından engelle uygulamalardan değil
yaptım umarım olur tşklermesajları aldığın uygulamanın ayarlarında engellenenlerle ilgili bir ayar olması gerekiyor kontrol eder misin
göster gizle tarzında
bu uygulamadan mı bahsediyorsun yoksa normal sms miarkdaşlar engellediğim kişiden mesaj bildirimi geliyor bunu nasıl kapatabilirim bildirim de gelmesin
normal smsbu uygulamadan mı bahsediyorsun yoksa normal sms mi
ugulama değil ya normal sms işteFarklı mesajlaşma uygulamaları farklı ayarlara sahip olabilir bu yüzden kullanmakta olduğun uygulamanın belirli ayarlarını kontrol etmni öneririm onun dışında ilgili mesajlaşma uygulamasının destek ekibiyle iletişime geçmek veya uygulamayı güncellemek de yardımcı olabilir sana
Hangi uygulamadanarkdaşlar engellediğim kişiden mesaj bildirimi geliyor bunu nasıl kapatabilirim bildirim de gelmesin