Software Web Developer
Uzman Üye
Knk ram yetersizliğinden olabilir hiç Epic Games silip yükledinmi?Merhaba arkadaşalr Gta V Epic Games te kurdum fakat şu hatayı alıyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 77517
Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi gerçekten can sıkıcı teşekkürler
16gb ram 4gb ekran kartım var hocamKnk ram yetersizliğinden olabilir hiç Epic Games silip yükledinmi?
hocam driver ları hepsini yükledim ondan yana sorun olmadığını düşünüyorum ama yinede deneyeceğim programın linkini paylaşabilirmisiniz?uyumluluk sorununu düzel sonra driverbooster uygulaması ile driverları güncelle sorunun çözülmesi lazım
hocam uyumsuz olan hiçbirşey görmüyorum neden haya veriyor hala anlamış değilim umarım çözümünü bir arkadaşımız söylerKanka uyumluluk sorunu düzeltmeyi denedinmi?
knk ekran kartından sıkıntı olabilir bide bi epic gamesi silip yükle16gb ram 4gb ekran kartım var hocam
Post automatically merged:
hocam driver ları hepsini yükledim ondan yana sorun olmadığını düşünüyorum ama yinede deneyeceğim programın linkini paylaşabilirmisiniz?
ekran kartı ile alakası yok hocam daha önce de kurmuştumknk ekran kartından sıkıntı olabilir bide bi epic gamesi silip yükle
derim
şuan driver ları güncelliyorum hocam umarım düzeliruyumlulukları düzelt driverlari güncelle baktın hiç olmuyo epic games sil yükle
hocam bende yönetici olarak çalıştırdım fakat aynı sorun hala devam ediyorbende böylee bir hata oldu yönetici olarak çalıştırdığım zaman açıldı geçti ..
steame driver booster yaz bedava indirebilirsin16gb ram 4gb ekran kartım var hocam
hocam driver ları hepsini yükledim ondan yana sorun olmadığını düşünüyorum ama yinede deneyeceğim programın linkini paylaşabilirmisiniz?
valla win 11 di 10 pro ya düşürdüm yinede sagol tekrar deneyeceğimdriverlar güncel değil dostum
maalesef hocam denendi başarısızOyun dosyalarını doğrulamayı deneyin:
- Kütüphaneye tıkla.
- Üç noktaya (veya GTA V kutucuğuna) sağ tıkla
- Açılır kutudan Yönet'i seç
- Doğrula'ya tıkla
valla win 11 di 10 pro ya düşürdüm yinede sagol tekrar deneyeceğim
maalesef hocam denendi başarısız
hocammm yapma bee daha az once bilgisayarı formatladımEpic Games Support sitesinden buldum, deneyin.
- Exit the Epic Games Launcher by right-clicking on the system tray icon in the bottom-right corner, and then click Exit.
- Press Windows key + R and type “%localappdata%” to open a File Explorer window.
- Open the Epic Games Launcher folder.
- Open the Saved folder.
- Click the webcache folder, and then delete it.
- Restart your computer and start the Epic Games Launcher.
keşke biraz daha bekleseydin dostumhocammm yapma bee daha az once bilgisayarı formatladım
onunla alakası yok kardeşim ha seninki düzelmiş olabilir ama bu çocuğun sorunu farklı gibi duruyor.bende böylee bir hata oldu yönetici olarak çalıştırdığım zaman açıldı geçti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?