Stram ile giriş yap diyince direkt epic games e giriyordu öyle kullanıyordum ama e postama bildirimleri geliyordu truva virüsü ile birisi çaldı hesabımı ve epostasını değiştrdi ben bunu nasıl alacağım stram ile girdiğim için e posta yazınca da olmuyor ne yapacağım yardım edin lütfen
Buradan epic games desteğe ulaşın. Hesabınızın ilk mailini kredi kartı bilgisinin son 4 hanesini doğum gün ay tarihini epic ile paylaşıp iletişim kurun. Bilgisayarınıza yakın zamanda format atmanızı öneririm
Buradan epic games desteğe ulaşın. Hesabınızın ilk mailini kredi kartı bilgisinin son 4 hanesini doğum gün ay tarihini epic ile paylaşıp iletişim kurun. Bilgisayarınıza yakın zamanda format atmanızı öneririm
Formatı hemen attım çalınan steam spotify hesaplarını geri aldım dc den herkese limk göndermiş epic games de de satın alım fişleri falan vardı ss alıp attım ilk e postayı falan yazdım açılış tarihi k adı falan
benimde çalındı desteğe yazdım hesabında şüpheli giriş oldu diyorlar ama hesabın benim olduğuna bir türlü inanmadılar o yüzden hesabımı geri alamadım bir sürü oyun vardı içinde gta onlineda baya para araba ev vs. fortnite ta bir sürü item hepsi çöp oldu pek umutlanma ama destekle iletişime geç o hesabına ait bir fatura vs varsa ekran görüntüsü at bedava alınmış bile olabilir.
benimde çalındı desteğe yazdım hesabında şüpheli giriş oldu diyorlar ama hesabın benim olduğuna bir türlü inanmadılar o yüzden hesabımı geri alamadım bir sürü oyun vardı içinde gta onlineda baya para araba ev vs. fortnite ta bir sürü item hepsi çöp oldu pek umutlanma ama destekle iletişime geç o hesabına ait bir fatura vs varsa ekran görüntüsü at bedava alınmış bile olabilir.
Var var attım e postamda da bugün öğlen değiştirmiş zaten şifreyi falan e postama gelmiş bildirimleri şifre değiştirildi diye. E posta değiştirildi diye