Çözüldü Epic Hesabım Çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Stram ile giriş yap diyince direkt epic games e giriyordu öyle kullanıyordum ama e postama bildirimleri geliyordu truva virüsü ile birisi çaldı hesabımı ve epostasını değiştrdi ben bunu nasıl alacağım stram ile girdiğim için e posta yazınca da olmuyor ne yapacağım yardım edin lütfen

Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buradan epic games desteğe ulaşın. Hesabınızın ilk mailini kredi kartı bilgisinin son 4 hanesini doğum gün ay tarihini epic ile paylaşıp iletişim kurun. Bilgisayarınıza yakın zamanda format atmanızı öneririm
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Buradan epic games desteğe ulaşın. Hesabınızın ilk mailini kredi kartı bilgisinin son 4 hanesini doğum gün ay tarihini epic ile paylaşıp iletişim kurun. Bilgisayarınıza yakın zamanda format atmanızı öneririm

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Formatı hemen attım çalınan steam spotify hesaplarını geri aldım dc den herkese limk göndermiş epic games de de satın alım fişleri falan vardı ss alıp attım ilk e postayı falan yazdım açılış tarihi k adı falan

Ekli dosyalar

• IMG_3100.jpeg
    IMG_3100.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 60
𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
benimde çalındı desteğe yazdım hesabında şüpheli giriş oldu diyorlar ama hesabın benim olduğuna bir türlü inanmadılar o yüzden hesabımı geri alamadım bir sürü oyun vardı içinde gta onlineda baya para araba ev vs. fortnite ta bir sürü item hepsi çöp oldu pek umutlanma ama destekle iletişime geç o hesabına ait bir fatura vs varsa ekran görüntüsü at bedava alınmış bile olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benimde çalındı desteğe yazdım hesabında şüpheli giriş oldu diyorlar ama hesabın benim olduğuna bir türlü inanmadılar o yüzden hesabımı geri alamadım bir sürü oyun vardı içinde gta onlineda baya para araba ev vs. fortnite ta bir sürü item hepsi çöp oldu pek umutlanma ama destekle iletişime geç o hesabına ait bir fatura vs varsa ekran görüntüsü at bedava alınmış bile olabilir.
Var var attım e postamda da bugün öğlen değiştirmiş zaten şifreyi falan e postama gelmiş bildirimleri şifre değiştirildi diye. E posta değiştirildi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...