Onaylı Üye
Bence pişman olmak güzel, bir yerden sonra hatanı anlıyorsun ya işte o andan sonra bence insanın çabalama ivmesi baya bir artıyor.Ama Bi süre sonra pişman oluyorsun diyosun keşke telefon oynamasaydım tv izlemeseydim dersime calışsaydım daha iyi yerlerde olurdum diyorsun
işte onu biraz erken farkına varılmalı yokse gec kalınıyorBence pişman olmak güzel, bir yerden sonra hatanı anlıyorsun ya işte o andan sonra bence insanın çabalama ivmesi baya bir artıyor.
ilk ünimi okurken neredeyse 3 sene okula gitmedim haha çok güzel günlerdi..Çalışmadım okuluda bıraktım hiçbişey yapasım yok dışarı bile çıkmak istemiyorum herşeyi erteliyorum aman diyorum bigün sonra hesabı bakıyosun ohoo herşeyin zamanı geçmiş pişman değilim
bence hiç bir şey için geç değildir. Tabi evlenip sıra sıra çocuk yapıp onlara bakma sorumluluğun yoksa "benim için tam bi kabus ".işte onu biraz erken farkına varılmalı yokse gec kalınıyor
Wow senin adına sevindim kanka hayatında başarılar dilerimilk ünimi okurken neredeyse 3 sene okula gitmedim haha çok güzel günlerdi..
şu an 3 tane mühendislik diplomam var ve 2 yabancı dil biliyorum , o 3 sene düzgün bir şekilde oku gitseydim bu kadar hırslı olmazdım.
Bence pişman olmak güzel, bir yerden sonra hatanı anlıyorsun ya işte o andan sonra bence insanın çabalama ivmesi baya bir artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?