Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
yeşil yazısı gelıyor ya hani ondan sonra onun kendiliginden kapanması lazım yeşil olduktan sonra bi kaç saniye bekleyin diyor bekliyorum o öyle kalıyoryeşil yazdıgı zaman olmuş olur
eyw saolasın deniyicem dedikleriniikisinide temizle son olarak önbellek için prefetch klasörünü temizlemende işe yarıyabilir.
ilk uzun bir yeşil yazı geliyor . sonrada memoryhackers a felan bas yada siteye tekrar gir sonra kısa yeşil yazı geliyor o kısa yeşil yazıda kapanmassa program kendin kapat aç olucaktıryeşil yazısı gelıyor ya hani ondan sonra onun kendiliginden kapanması lazım yeşil olduktan sonra bi kaç saniye bekleyin diyor bekliyorum o öyle kalıyor
işte o uzun yeşil yazısı geldikten sonra ne yaptıysam olmadıilk uzun bir yeşil yazı geliyor . sonrada memoryhackers a felan bas yada siteye tekrar gir sonra kısa yeşil yazı geliyor o kısa yeşil yazıda kapanmassa program kendin kapat aç olucaktır
memoryhackers sitesini tekrardan açmayı deneişte o uzun yeşil yazısı geldikten sonra ne yaptıysam olmadı
olmuyor bro herşeyi denedmmemoryhackers sitesini tekrardan açmayı dene
ozan ros hılesını nasıl yapacam yardım
load diyom bişeyler cıkıyor anlamadım
load diyorum fetch diyo sonra o gıdıyor waiting for game diyor sonra oyle kalıyo ne yapım onan sonra oyunu acıyom bi sey olmuyor
sende onay sistemi çalışıyormu şuan bende olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?