Eski Arayüz ve Sistem Geri Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yeşil yazısı gelıyor ya hani ondan sonra onun kendiliginden kapanması lazım yeşil olduktan sonra bi kaç saniye bekleyin diyor bekliyorum o öyle kalıyor
ilk uzun bir yeşil yazı geliyor . sonrada memoryhackers a felan bas yada siteye tekrar gir sonra kısa yeşil yazı geliyor o kısa yeşil yazıda kapanmassa program kendin kapat aç olucaktır

Üye
9 HİZMET YILI
ilk uzun bir yeşil yazı geliyor . sonrada memoryhackers a felan bas yada siteye tekrar gir sonra kısa yeşil yazı geliyor o kısa yeşil yazıda kapanmassa program kendin kapat aç olucaktır
işte o uzun yeşil yazısı geldikten sonra ne yaptıysam olmadı

Üye
8 HİZMET YILI
ozan ros hılesını nasıl yapacam yardım
load diyom bişeyler cıkıyor anlamadım

Üye
8 HİZMET YILI
load diyorum fetch diyo sonra o gıdıyor waiting for game diyor sonra oyle kalıyo ne yapım onan sonra oyunu acıyom bi sey olmuyor

Üye
7 HİZMET YILI
MemoryUI is the most stupid server i have ever seen in my life. every time i want to open this ui it will crash, this is why i need to open it using vpn but sometime it will not open sometime it will not. sometime it get approve sometime API error. Sometimes facing data problem. fully stupid ui. but developers is good. if you need good server pm me i give you amazon aws for free.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Onay sistemini yapayanlar googleden tam ekranda yapsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...