Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski Flashınızdan 900 Bitcoin Buldunuz Ne Yapardınız
evde gezerken kedinizi masanın alt kısmında bir şeyle oynarken görüyosunuz eğilip baktığınzda ise eski bir flash bellek buluyorsunuz ve içinden 900 bitcoin çıkıyor ne yapardınız
Hemen hepsini satardım. İsviçre'de bir bankaya para yatırır ve hayatı dolu dolu yaşar, dünyayı görür ve bir ömür boyu öğrenebileceğim her şeyi öğrenirdim.
öncelikle hatrı sayılır bir oyun şirketi alırdım sonra ordan gelen para ile oyun sektörüne iyice yayılırım ardından sanatçılar ile ortak olup sanat sektörüne girerim ressamlarmı dersin şarkıcılarmı sanat ile aklına gelen çoğu şeye bulaşır yatırım yapmaya çalışırım girmediğim sektör araştırmadığım yatırım biterken yatırımlardan çıkardığım para ile giderim bir uzay araştırma tesisi kurarım ardından uzay araştırma tesisi ile gezegenlere makine yollarken aynı zamanda elektrikli bir araç yaparım ismide TDDi olur ve ismi gibi tesladan daha iyi araç yapmaya çalışırım sonuç bunların hepsi elon musk ı geçmek içindi sonra gider ölürüm ha tabi bunların arasında evlenip çoçuk yapıcam ki mirasım çoçuklarıma kalsın onuda söylim çoçuklarımda büyüdünmü ölürüm yeter artık zaten daha napçam