komşu kızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ağır kullanmıyorsa olabilir ama veripte sonra pişman olma.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kıza söyle dostum oyun felan oynuyorum gün içinde istediği kadar kullanabilirsin ama aksamaları sallıyorum 8-12 arasında turnuvalarım gerçekleşiyor o zaman daha az oynarsaniz modemle iyi olur benim için söyle zaten seve seve kabul edecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Benim bir öğretmen arkadaşım internet sağlayıcısına öğretmen olduğunu ve canlı ders açması gerektiği falan söyleyip birazda uğraşarak yeni port bağlatmıştı. Kıza söyle biraz uğraşsın. Oyun oynayan adama 2. cihaz problem.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ya kıza yönel yada oyunu seç dostum seçenek sana kalmış zaten tercih senin yanı kimse senin yerine seçemiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sal kızı kanka gyme başla zyzz mod on lolü de bırak en iyisi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kıza şöyle de
İste benim internetim biraz yavaş şu saatler oyun oynuyorum bu saatlerde görüyorum de
Kızı iyice tanımaya bak baktın ilerleyen zamanda iyi gidiyor muhabbet evde oyun oynamaya film izlemeye davet edebilirsin dostum
Ama velakin bu kız milleti beni bitirdi ben olsam oyunuma bakar geçerim.
Tercih senin tabi
Kızı tanımadan karar verme

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Direk doğruyu söyle vermek istemiyorum de sana kızmı yok

ONLY THE DEAD SEE
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka şifreyi ver ama eğer ping i falan boş ver bi baktin belki ekmek cikar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
komsu dan nefret edıyorum saten bı superonlıne kullanıyom oda kotu cekıyo yetmemıs gıbı bıde yan komsu var

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu söylemek istiyorum tek yaşıyorum yeni bi 1+1 eve taşındım zaten 1 konuda internet hız için belirtmiştim eski evimde 55 mbps hız alıyordum bu evde ise 16 mbps lol'de pingim 7-8 değişiyor fakat yüksek kalitede video yada instaya durum atınca pingim çok fazla artıyor ve hemen karşı komşum benimle aynı yaşta çok güzel tek yaşıyan bir kız bugün kapımı çaldı ve onun dairesinin alt yapısı port'u olmadığını ve net alamadığını söyledi rica etti ortak kullanabilir miyiz diye daha internet açılmadı açıldığı zaman sana dönüş yaparım diye bir şey uydurdum vermek istiyorum şifreeyi fakat ben geceleri lol,valo gibi oyunlar oynarken ping çıkarsa fena sinirlenirim ve kavga ederiz ama kız da çok güzel kırmak istemiyorum ve bulunduğu durum ciddeen çok kötü bir evin alt yapısı olmaması iğrenç bir şey sizce ne yapmalıyım biraz muhabbet edelim gelin :D
Bence güzelliğine kanıp vermemelisin; gece, sen oyun oynarken bir şey upload eder veya indirir. Sinir krizi geçirirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...