komşu kızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu söylemek istiyorum tek yaşıyorum yeni bi 1+1 eve taşındım zaten 1 konuda internet hız için belirtmiştim eski evimde 55 mbps hız alıyordum bu evde ise 16 mbps lol'de pingim 7-8 değişiyor fakat yüksek kalitede video yada instaya durum atınca pingim çok fazla artıyor ve hemen karşı komşum benimle aynı yaşta çok güzel tek yaşıyan bir kız bugün kapımı çaldı ve onun dairesinin alt yapısı port'u olmadığını ve net alamadığını söyledi rica etti ortak kullanabilir miyiz diye daha internet açılmadı açıldığı zaman sana dönüş yaparım diye bir şey uydurdum vermek istiyorum şifreeyi fakat ben geceleri lol,valo gibi oyunlar oynarken ping çıkarsa fena sinirlenirim ve kavga ederiz ama kız da çok güzel kırmak istemiyorum ve bulunduğu durum ciddeen çok kötü bir evin alt yapısı olmaması iğrenç bir şey sizce ne yapmalıyım biraz muhabbet edelim gelin :D

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
mantık kısmı bu: geceleri lol,valo gibi oyunlar oynarken ping çıkarsa fena sinirlenirim ve kavga ederiz
duygusal kısmı da bu: ama kız da çok güzel kırmak istemiyorum
bu duygusal ve mantık ikilemi arasında en doğru tercih mantıklı davranmaktır bana göre çünkü; dünyanın kızı da güzeli de bitmez ve sende bu duruma yetişemesin doğal olarak bu sebebiyetten dolayı mantıklı olanı seç modemin wi-fi özelliği yok de sistemim de güvenlik problemi yaşıyorum de mantıklı teknik problem tarzı bahaneler sür öne kurtul gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu söylemek istiyorum tek yaşıyorum yeni bi 1+1 eve taşındım zaten 1 konuda internet hız için belirtmiştim eski evimde 55 mbps hız alıyordum bu evde ise 16 mbps lol'de pingim 7-8 değişiyor fakat yüksek kalitede video yada instaya durum atınca pingim çok fazla artıyor ve hemen karşı komşum benimle aynı yaşta çok güzel tek yaşıyan bir kız bugün kapımı çaldı ve onun dairesinin alt yapısı port'u olmadığını ve net alamadığını söyledi rica etti ortak kullanabilir miyiz diye daha internet açılmadı açıldığı zaman sana dönüş yaparım diye bir şey uydurdum vermek istiyorum şifreeyi fakat ben geceleri lol,valo gibi oyunlar oynarken ping çıkarsa fena sinirlenirim ve kavga ederiz ama kız da çok güzel kırmak istemiyorum ve bulunduğu durum ciddeen çok kötü bir evin alt yapısı olmaması iğrenç bir şey sizce ne yapmalıyım biraz muhabbet edelim gelin :D
Kanka al kağıt kalem yaz şifreyi geldi internet kullan istediğin gibi de ilk 1 hafta bekle sonrasında sinirleniyorsan git söyle benim internetim yavaşlıyor falan muhabbet aç sonra eve davet et madem yanlız ve senle yaşıt al bide aynı evde oturun oldu bitti

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka al kağıt kalem yaz şifreyi geldi internet kullan istediğin gibi de ilk 1 hafta bekle sonrasında sinirleniyorsan git söyle benim internetim yavaşlıyor falan muhabbet aç sonra eve davet et madem yanlız ve senle yaşıt al bide aynı evde oturun oldu bitti
dimi çok mantıklı onu kedisi var benim de köpeğim çok iyi anlaşırız awjfdawfdawfa
Post automatically merged:

mantık kısmı bu: geceleri lol,valo gibi oyunlar oynarken ping çıkarsa fena sinirlenirim ve kavga ederiz
duygusal kısmı da bu: ama kız da çok güzel kırmak istemiyorum
bu duygusal ve mantık ikilemi arasında en doğru tercih mantıklı davranmaktır bana göre çünkü; dünyanın kızı da güzeli de bitmez ve sende bu duruma yetişemesin doğal olarak bu sebebiyetten dolayı mantıklı olanı seç modemin wi-fi özelliği yok de sistemim de güvenlik problemi yaşıyorum de mantıklı teknik problem tarzı bahaneler sür öne kurtul gitsin
kanka çok mantıklı konuştun ama 1.60 boylarda sarışın crop ve kısa gri şortla çıkınca karşıma neti falan düşünemiyorum awlkşjawfawfa

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
dimi çok mantıklı onu kedisi var benim de köpeğim çok iyi anlaşırız awjfdawfdawfa

kanka çok mantıklı konuştun ama 1.60 boylarda sarışın crop ve kısa gri şortla çıkınca karşıma neti falan düşünemiyorum awlkşjawseni

kanka çok mantıklı konuştun ama 1.60 boylarda sarışın crop ve kısa gri şortla çıkınca karşıma neti falan düşünemiyorum awlkşjawfawfa
seni manipüle etmeye çalışıyor sakın düşme bayanların etkili silahı bu zaten dış görüntüsüyle karşısındakini etkilsi altına almak ve manipüle etme ve istediğini yaptırma bildiğin bal tuzağı yani sakın düşme mantıklı davran konuş bırakma kendini

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
10 yıl önce Üniversitedeyken aynı olay apartta başıma geldi. Herkes apartın internetinde sürünürken Daire arkadaşımla ayrı internet hattı bağlattık. Karşımızda 3 kız vardı. Tabi öyle kızlar isteyince boynumuz kıldan inceydi, tabi 3 günde boynumuz kopma noktasına geldi. Bunlar 2 bilgisayarda torrent ile film arşivi indiriyorlarmış. İşte nerden bileceksin. 1 hafta olmadan aylık kota bitti. Biz zaten bağlanamadık bile. O saatten sonra tövbe ettim haliyle. 2 kere düşüneceksin. Güzelmiş, tatlışmış boş muhabbet.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ver gitsin lol çokta önemli değil kasarsın rankı vs. kolay kolay chill takıl

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kar zarar analizi yap kankam :) Ben olsam şifreyi verirdim sonuçta şifre senin istediğin zaman bahane üretip ortak kullanımı sonlandırabilirsin, 1-2 gün denersin ping filan yoksa sıkıntı yok. (Not sevgilisi varsa boşver verme şifreyi)

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ver gitsin lol çokta önemli değil kasarsın rankı vs. kolay kolay chill takıl

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
gerceği söyle reis veya geceleri kullanmasan olur mu diyebilirsin

cok bahane uydurmak istiyorsanda kızı internete bağlat hemen ayarlardan mac adresinden yasakla internete bağlı olur ama kullanamaz sana sorarsada bilmiyorum dersin.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ver ama oyun oynican zaman modemden wifiyi kapatirsin cekmiyor dersin

batin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben şahsen bana bıçak çekseler de melekler yeryüzüne inse de vermem senden de aynı performansı bekliyorum dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bek fazla pingin çıkmaz bence ver anca 20 50 ping arası oynarsın gibi

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dostum direk ver şifreyi bence en fazla 20 ping 30 pingle oynarsın ama kızı kaparsın dostum :littlebear:

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Gözlerimin pingine bak kalbimin lagına kotamın arasına karıştın sen komşu kızı

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ver kanka şifreyi gece zaten uyumus olur kız rahat oynarsın lol valo fln

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Saçma davranma bı kızı için oyun zevkini bok etme dersin benim internetimde sorumlu sanada verirsem 2mizdekulanamayız oda tmm dicek başka bişi diyemez

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kesinlikle tanımadığınız insanların internetinize erişim sağlamasına izin vermeyin, yapacağı bir yasadışı işlem ile internetin sahibi olarak siz sorumlu olursunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hayatınızda en büyük hatayı sevgilinizle zaman geçirmek için sevdiğiniz oyuna başlatmak olur başlatmayın başlatma başlat.. sakın denendi yaşandı onaylandı :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben müzik dinlemeyi seven birisiyim ve sürekli müzik açarım sesli bir şekilde ya üst komuşunun kızı sürekli de kapıma geliyor anlamıyorum yani o kadar rahatsız olduğunuda düşünmüyorum açıksası ama bu 5. Gelişi bir dahakine açtığım da ne der bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...