Eskiden köydeydim çocukken ama iyi anılardı çok iyi hatırlıyorum 1 keresinde atla okulumu basmıştımeskiden ne güzel köyde yaşardık köyümüz çok kalabalıktı örf adetler nekadar güzeldi insanların birbirine saygısı ne güzeldi sizce hala öylemi sizin anılarınız neler ?
aynen reis ya artık köyde yaşayan kalmadı ama o eski köy kokusu ve ruhunu hiç kaybetmiyeceğim.Çok güzel bir yerden açmışsın konuyu aynen bizim köyde aynıydı ama şimdi köyde kimse kalmadı herkes şehire göç etti
teşekkürederim ama ülkemizin genel kültürel öğeleri bunlar insanın içinde olan şeyler güzel şeyler.Çok güzel bir yerden açmışsın konuyu aynen bizim köyde aynıydı ama şimdi köyde kimse kalmadı herkes şehire göç etti
geçmişimizi unutmamalıyız ki gelecekte ders çıkartabilelim.Ama bazılarını malesefki unutanlar var
Maaledef şimdi insanlar birnirinden çok ayrık ve yabancılaştılar popüler kültürünün getirdiği etkilerden biri bence örf ve adet artık geri kafalı olarak gören bir zihniyet bile vareskiden ne güzel köyde yaşardık köyümüz çok kalabalıktı örf adetler nekadar güzeldi insanların birbirine saygısı ne güzeldi sizce hala öylemi sizin anılarınız neler ?
köyler mantıksız geliyor türkiye olarak teknolojinin çok gerisindeyiz hala köy devri devam ediyoreskiden ne güzel köyde yaşardık köyümüz çok kalabalıktı örf adetler nekadar güzeldi insanların birbirine saygısı ne güzeldi sizce hala öylemi sizin anılarınız neler ?
harbiden haklısın ben koyume sadece 1 yasında gitmistim ve halen gıdemedımÇok güzel bir yerden açmışsın konuyu aynen bizim köyde aynıydı ama şimdi köyde kimse kalmadı herkes şehire göç etti
Benim köyüm yok la traktör nedir bilmemeskiden ne güzel köyde yaşardık köyümüz çok kalabalıktı örf adetler nekadar güzeldi insanların birbirine saygısı ne güzeldi sizce hala öylemi sizin anılarınız neler ?