aga be ozledık yaköy hayatı gibi birşey yok eskiden çok fazla kisi vardı ne eğlenirdik be sabah uyanıp ailece avlara giderdik derelere giderdik köyümüz aşırı büyük olduğu içingez gez doymazdık piknikler olsun vb
işte en üzücü olanda bu insanların gelenek göreneklerini unutması nekadar kötüArtık eskisi gibi değil dostum kurban bayramına vs. bile kimse gelmiyor köye
Üzücü ama betonlaş ma insanların duygularını da sömürüyor ama doğa ve hayvan besleme felan insana terapi geliyorDürüst olmak gerekirse, tüm hayatımı aynı şehirde yaşadım, benim için bugün hala görebildiğim tüm parıltılar
evet maalesef öyle ama yaşlılarımızda o kültürü devam ettiriyor.hocam corona her şeyi alt üst etti köyde daha çok yaşlı grup yaşadığı için eski samimiyet pek kalmadı ama bayramlara lafım yok
bizim köyde öyle ama artık gençler yok köyde insanlar hep yaşlandı korkarım ki zaman gelince biticek diyeBizim köyde hala millet çok mutlu . Herkes ürettiğini satıyor süt olsun , kaymak olsun , zeytin olsun böylelikle enflasyın bile onları çok vurmuyor . Şehir yaşamı çok daha zor . Ben haftada 13 - 14 dana 70-80 kuzu satıyorum . Adam yılda bir kere zeytin toplayıp fabrikada yağını üretip satıyor benle aynı parayı kazanıyor
yapacak birşey yok tc de özendirilen neyse oraya yöneliyorlarbizim köyde öyle ama artık gençler yok köyde insanlar hep yaşlandı korkarım ki zaman gelince biticek diye