Süper Üye
tekrar yazsana dediğin şey gerçekten mantıklıValla yazdım ama yöneticilere falan hiç ulaşmadan kayboldu ortalıktan.
tekrar yazsana dediğin şey gerçekten mantıklıValla yazdım ama yöneticilere falan hiç ulaşmadan kayboldu ortalıktan.
sen aktif değilsen kardeşim kusura bakmada hiç bişey yapamazlar sen daha sitede yeni görmeye başladım önce açmısısın hesabı 3 yıl sonra siteye gelmişsinben 3 senedir üyeyim bize bişey yapmaları lazım
kardeşim yorum yapmadıgım için görünmüyordumsen aktif değilsen kardeşim kusura bakmada hiç bişey yapamazlar sen daha sitede yeni görmeye başladım önce açmısısın hesabı 3 yıl sonra siteye gelmişsin
Deneyeyim bakayım bulabilirsem doğrudan moderatörlere mesaj atmaya çalışacağım. Sitenin hali rahatsız edici çünkü mesaj sistemi geldiğinden beri.tekrar yazsana dediğin şey gerçekten mantıklı
Sen sitede aktif değilsen ve sitede yararlı konu paylaşmıyorsan birilerine yardım amaçlı yorum yapmıyorsan kusura bakmada istersen 10 yıl kayıtlı ayrıcalık tanıyacaklarını sanmıyorumkardeşim yorum yapmadıgım için görünmüyordum
sen kafanı yorma kardeşim adminler ona karar verir boş ver senSen sitede aktif değilsen ve sitede yararlı konu paylaşmıyorsan birilerine yardım amaçlı yorum yapmıyorsan kusura bakmada istersen 10 yıl kayıtlı ayrıcalık tanıyacaklarını sanmıyorum
merak etme adminlerde ayrıcalık tanıyacağını sanmıyorumsen kafanı yorma kardeşim adminler ona karar verir boş ver sen
Bu sistem sitenin de yararına hemde hile sayısı çok olmaz bende eskı uyelerdenım ama site yi de anlamak gerek dogrusu da bu