beyler su foruma gelip başımıza profosyonel kesilmeyin. Konuda ne yazıyorsa ona uygun cevap yazın cevabınız yoksa yorum kasmak ugruna saçma sapan cevaplar vermeseniz mi artıko scripti hatırlamıyorum ama sadece reflekslerini geliştirerek bu ihtiyacını karşılşarsın. Zed bu scye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
valla knk lp rebornun zedi fenaydı ws nin zedi denemedim kötü müeski zed scripti iyidi. mesela üstünüze malp atladıgında t ye basılı tutunca otomatik r atıyordu havadayken. ve q kaçırmıyordu onun eklenmesi olasımıdır ?
e değil q ları yamuk atıyor. birde eski zedde t ye basılı tutunca görünmez biri atlasa bile r atabiliyordu o kişiye o özellik gelse çok iyi olur
öyle bir sc hiç var mıydı ki çünkü malp r si çok hızlı olan bir şey algılaması güçtür diye düşünüyorumeski zed scripti iyidi. mesela üstünüze malp atladıgında t ye basılı tutunca otomatik r atıyordu havadayken. ve q kaçırmıyordu onun eklenmesi olasımıdır ?
semi ulti özelliği hala bulunuyor menüde character olcak en altta ordan ayarlayabilirs.neski zed scripti iyidi. mesela üstünüze malp atladıgında t ye basılı tutunca otomatik r atıyordu havadayken. ve q kaçırmıyordu onun eklenmesi olasımıdır ?
leborn den bahsediyorsan çıkmayacak diye biliyom dahaeski zed scripti iyidi. mesela üstünüze malp atladıgında t ye basılı tutunca otomatik r atıyordu havadayken. ve q kaçırmıyordu onun eklenmesi olasımıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?