eski zed scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eski zed scripti iyidi. mesela üstünüze malp atladıgında t ye basılı tutunca otomatik r atıyordu havadayken. ve q kaçırmıyordu onun eklenmesi olasımıdır ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
o scripti hatırlamıyorum ama sadece reflekslerini geliştirerek bu ihtiyacını karşılşarsın. Zed bu scye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
LPReborn'dan mı bahsediyorsan ondan bahsediyorsan bir daha LPReborn projesi ortaya çıkmayacak.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
o scripti hatırlamıyorum ama sadece reflekslerini geliştirerek bu ihtiyacını karşılşarsın. Zed bu scye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
beyler su foruma gelip başımıza profosyonel kesilmeyin. Konuda ne yazıyorsa ona uygun cevap yazın cevabınız yoksa yorum kasmak ugruna saçma sapan cevaplar vermeseniz mi artık :D

Ve evet ne yazık ki sc de zedde spaceye basınca etrafındaki tüm drawlar gidiyor ve combo atmamaya başlıyor. LpRebornda daha önce zed denememiştim ama WsRebornun Zedinde ultiden sonra q lar aşırı saçma gidiyor ve isabetsizlik sorunu vardı bunun tek çözümü geliştiricinin halletmesi olacaktır pek sanmıyorum düzeltileceğini de

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
eski zed scripti iyidi. mesela üstünüze malp atladıgında t ye basılı tutunca otomatik r atıyordu havadayken. ve q kaçırmıyordu onun eklenmesi olasımıdır ?
valla knk lp rebornun zedi fenaydı ws nin zedi denemedim kötü mü
bide lpde seçeneklerini falan seçiyoduk line combo triangle combo falan ona gore ultisi ve w siyle üçgen diziliyodu veya dümdüz falan onla her maç taşınıyodu harbi gelmesi olası mı lpreborn gelsin demiyoruz zaten zedi güncelleyemezler mi lprebornun çok sıkıntıları vardı

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
boş yorum yapmak yerine bilmeyenler yorum yapmasa keşke.

Üye
3 HİZMET YILI
öyle bir sc hiç var mıydı ki çünkü malp r si çok hızlı olan bir şey algılaması güçtür diye düşünüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam onu yeniden ayarlayabilirsin mesela evade r diye bir buton var onu kullanabilirsin malp r gibi annie r gibi spellerden kaçabilirsin ama ekleme konusuna gelecek olursak bilgim yok q kaçırma olasılığıda pred ile alakalı onuda elinden geldiğince ayarlayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öyle bir şey yok unut artık unu unut eyşanı..

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çok iyiydi o script önceden oynuyordum suan nasıl bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
LPR den bahsediyorsun sanırsam ama bence böyle birşeye çok gerek yok gibi kendin hızlıca atarsan daha iyi olucaktır

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hatırladigima gore asiri iyi scriptti

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
semi ulti özelliği hala bulunuyor menüde character olcak en altta ordan ayarlayabilirs.n

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lsreborn'u soruyorsan evet eskisi iyidi ama şuan ki de iyi

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Zed mainim zedde sc yi kullanıyorum ve q ları mükemmel atıyor
pred'den çarın q larını veryhigh yapabilirsin ben bu ayarda kullanıyorum

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
eski sc de güzeldi de yeni sc daha iyi ya ben kendim zed mainim bazen müdahele ediyorum bazen sc oynuyor sc ben sadece dodge için kullanıyorum zedde kombo dodge vb güzel oluyor

MemoryHackersin lgbt desteklemeyen ama top üyesi
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence zed denilen karakter script e gerek duymayan ve scriptsiz daha iyi performans sağlayabileceğin bir karakter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...