Onaylı Üye
Şu Kısma Bakabilirsin : https://memoryhackers.org/forums/csgo-hack-hile.200/
Başksa Site/Hile ismi vermek yasak.
obs script'i diyorsan o patch yedi 7 hafta önceki güncellemeyle onun güncel sürümü sitede mevcuttu.teşekkürler ama bahsettiğim hile gibi bişey istiyorum böyle ban yedirten herkesin kullandığı hilelerden istemiyorum demek istediğimi eski arkadaşlar anlar.
scrpit derken dediğim dosya mı yani betiklere kaydedilen dosya gibiyse ban atmıyorsa deneyeceğimobs script'i diyorsan o patch yedi 7 hafta önceki güncellemeyle onun güncel sürümü sitede mevcuttu.
evet fakat söylediğim gibi hile patch yedi çalışmıyor.scrpit derken dediğim dosya mı yani betiklere kaydedilen dısya gibiyse ban atmıyorsa deneyeceğim
(konu ismini de bilen varsa yardımcı olursa iyi olur)
ister inan ister inanma bu hileyi inadına fulleyip kullansan bile ban atmıyordu yani kullandığım hesap bedava hesaptı ve lem rütbesine çıkıyordum hile engellenince başka hile denedim başka hile ban yedirtti hesabı sildim.eskiden hile kullanımı yoktur bu kadar kanka zor öyle hileler bulamn 100 de 100 korumalı yoktur hatta
ban atıyor diye yorum yazılmasına rağmen 3 4 ay oynadım rütbe üstüne rütbe atladım ki bu sene veya geçen sene sonlarında csgo bu tür fps gösterici gibi programları engellemiş o yüzden hile çalışsa da hiçbir şekilde oyunda çalışmıyor yaniDostum eğer şuan sitede yoksa o aradığın hile, büyük ihtimalle fixlenmiştir ban yediriyordur güncellerden bakmanı öneririm.
Şuan sende var yani o dediğin hile. Eğer varsa internette aratıp baktın mı reis ? Yani ben hatırlamıyorum. Dediğim gibi fixlendiği için kapanmıştır/kaldırılmıştır siteden diye düşünüyorumban atıyor diye yorum yazılmasına rağmen 3 4 ay oynadım rütbe üstüne rütbe atladım ki bu sene veya geçen sene sonlarında csgo bu tür fps gösterici gibi programları engellemiş o yüzden hile çalışsa da hiçbir şekilde oyunda çalışmıyor yani
teşekkürler ama bahsettiğim hile gibi bişey istiyorum böyle ban yedirten herkesin kullandığı hilelerden istemiyorum demek istediğimi eski arkadaşlar anlar.
hayret. ben 4 5 ay önce oynarken sadece wh ile ilk oyunda ban yemiştim.Dostum sbytenin şuan herkesin kullandığı cs go hilesini ban yiyecek diye ezik charıma açtım char global oldu 1 hesap daha aldım onada açtım oda global oldu aradan 3 ay geçti ban yemedigini görünce ana hesabıma açtım oda global oldu şuan oyunu bıraktım hesaplar hala sağlam duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?