Onaylı Üye
Sizce son gelen elektrik zamlarından sonra ekran kartı madenciliği yapmak mantıklı mı ? hangi karta ne kadar kazanç sağlayabilirim tahmini verileri biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim
RTX 3070 var masaüstü bilgisiyarda rig halinde değil kazım yapmak istiyorum ama aynı zamanda korkutuyor ekran kartına çok zarar verir mi ve ne kadar kazandırır elektrik faturasından geriye kalan bilemiyorumElinde iyi bir kart varsa her türlü kâr ettirir kwh / mh hesaplayarak kâr/zarar durumuna bakabilirsin dostum karttan karta değiştiği için elinde olan kartlara göre hesabını yapmalısın
Ben 5600 XT ile yaptım sanırım 40 mh/s civarlarında görüyordum bir de nicehashle yaptım (yüksek komisyon var) ona rağmen 80 tl elektrik 600 tl btc geliri elde ettim yani epey getirisi var.RTX 3070 var masaüstü bilgisiyarda rig halinde değil kazım yapmak istiyorum ama aynı zamanda korkutuyor ekran kartına çok zarar verir mi ve ne kadar kazandırır elektrik faturasından geriye kalan bilemiyorum
Şu an piyasa acayip bir düşüş yaşadı bu söylediğini ne zaman yaptın eğer bu hafta ise hemen kazım yapmaya başlayacağım bilgiler için teşekkürlerRTX 3070 var masaüstü bilgisiyarda rig halinde değil kazım yapmak istiyorum ama aynı zamanda korkutuyor ekran kartına çok zarar verir mi ve ne kadar kazandırır elektrik faturasından geriye kalan bilemiyorum
bende ondan korkuyorum ekran kartına bir şey olursa yenisini alamamzarara girersin ekran kartilari cok pahali birsey olursa nasil yaptircaksin -ye biner haberin olsun sna kalmis bir sey
yenisi alma gibi bi durum yasanmaz ama yanma durumu yasanabilir ve fiyatlar dolayis ile - ye dusersin kar yapamayim derken borc binerŞu an piyasa acayip bir düşüş yaşadı bu söylediğini ne zaman yaptın eğer bu hafta ise hemen kazım yapmaya başlayacağım bilgiler için teşekkürler
Post automatically merged:
bende ondan korkuyorum ekran kartına bir şey olursa yenisini alamam
evet hocam bende yapıyodum zamanında rx560 bu civarda getiriyorarkadaşım rx 560 la yapıyodu günlük 20 tl civarında kazandırıyodu