Yani ethereum şu anda tavan ben 11.253 aldım türk lirası olarak şu anda 12.420 harika bir yükselme var yaniyükseliyor da pek yükselmesine gerek yok zaten kanka şu an yeteri kadar getirisi var zaten
Anladım kankada tutmadı be şu anda Ethereum Türk lirası olarak 12.431 Dolar bazlı olarak1.671.2 Deli yükselişte %6.85'lik bir artış var şu anda ve sabahları düşmesi lazım diyebiliyorum bu demektir ethereum bu zaman bize çok kar getirecek gibi duruyorDostum şu anda Ethereum'a olan yatırım pandemi döneminde çok yükseleceğini zannetmem yükselme oranı Max 1.50 oranlarında olur.
Bu da aylık.
Yine de bu konuda yatırımcı çok var her geçen gün de artıyor.
Ethereum ama bu 2 aylık dönemde yani yaza doğru yükseliş grafiği olabilir.
Ripple değişikliği SanFrancisco'da başlatıyor artık mahekemede uzlaşıldığı için yoksa ripil batıyorduBence şuan etheryum değil de ripple ve btcde değişiklikler olacaktır bir süre stabil durumda devam eder gibi duruyor etheryum
Ethereum sana karı şöyle getirir dostumYani ethereum şu anda tavan ben 11.253 aldım türk lirası olarak şu anda 12.420 harika bir yükselme var yani
Post automatically merged:
Anladım kankada tutmadı be şu anda Ethereum Türk lirası olarak 12.431 Dolar bazlı olarak1.671.2 Deli yükselişte %6.85'lik bir artış var şu anda ve sabahları düşmesi lazım diyebiliyorum bu demektir ethereum bu zaman bize çok kar getirecek gibi duruyor![]()
Yok ben bi zarar'a uğradım ki araştırmalarıma göre bütünn ethereumcular terso gitmiş şimdi herkez düşükten alıp yükseldiğinde satacak diye yükselişe çıktı her an inme şansı var fakat sabredersem bence biraz daha kazanacağım dolar bazlı 2000 bulursa satacağım bulmazsa da bekleyeceğim biraz daha unuttum diyebilirim parayı birde ethereum'daa tutma demişsin kral başka bir coin'e yatırmaya tırsıyorum çünki ne olacakları belli olmuyor inceliyorum araştırıyorum fakat bitcoin gibi ethereum gibi olmuyor fakat baktığımda atom iyi geldi atom alabilirm veya ada alabilirim ada düşüşte bizim enişe ada almıştı o zararda şu anda meselaEthereum sana karı şöyle getirir dostum
biraz 1 ay sabredip ay sonları yükselişe geçip satış yaparsan ve ay sonu ay başı düşük fiyattan tekrardan alırsan kar erdersin yani demek istediğim sürekli karını Ethereum'da tutma
yani benim sana demek istediğim farklı faklı coinlerde alım yap ama her gün artışını düşüşünü kaydet mesela nasıl ticarette farklı alanlara yöneldiğinde bir alanda batsanda bir alanda yükseliyorsun bu coinde de bu şekil al sat yani bir nevi kendine portföy oluşturYok ben bi zarar'a uğradım ki araştırmalarıma göre bütünn ethereumcular terso gitmiş şimdi herkez düşükten alıp yükseldiğinde satacak diye yükselişe çıktı her an inme şansı var fakat sabredersem bence biraz daha kazanacağım dolar bazlı 2000 bulursa satacağım bulmazsa da bekleyeceğim biraz daha unuttum diyebilirim parayı birde ethereum'daa tutma demişsin kral başka bir coin'e yatırmaya tırsıyorum çünki ne olacakları belli olmuyor inceliyorum araştırıyorum fakat bitcoin gibi ethereum gibi olmuyor fakat baktığımda atom iyi geldi atom alabilirm veya ada alabilirim ada düşüşte bizim enişe ada almıştı o zararda şu anda mesela