Ethereum yükseliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bitcoine bağlı o yükselirse hepsi yükselir.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Direnci kırıp geçmesi muhtemel bu işler sabır işi bu şekilde sadece Ethereum'a yatırıp çıktığına göre uzun vadecisin paranı koy unut 1.5 ay sonra kaarını alırsın düşünce vs. panik yapma panik ile kaybedersin ama en zirveyi tekrar kırdığında çık. Benim tahminim bu şekilde yatırım tavsiyesi değildir kendin incele analiz et.

1615065147720.png

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Belli olmaz çıkabilir hocam

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kripto para piyasasında ne zaman ne olacağının tahmini yapilamaz ama çok manipülasyon yapiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2-3 ay önce arkadaşımla beraber girecektik ben huylandım girmedim o girdi aylık 8k alıyor keşke girseydim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bitcoin'i tercih ediyorum ama büyüyor ve yatırım yapmak güzel

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir süre yükselir gibi sonra vergiler gelince bi halta yaramaz

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hocam Ethereum'a talep ne durumda? Ona göre bir yorumda bulunmak isterim.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bence şuan etheryum değil de ripple ve btcde değişiklikler olacaktır bir süre stabil durumda devam eder gibi duruyor etheryum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
uzun bir süre daha yükselir ama tam olarak rakam veremem

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
uzun vadede güzel bi yatırım kısa vadede ne olucagı belli değil şuan borsa şişirilmiş

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yükseliyor da pek yükselmesine gerek yok zaten kanka şu an yeteri kadar getirisi var zaten
Yani ethereum şu anda tavan ben 11.253 aldım türk lirası olarak şu anda 12.420 harika bir yükselme var yani :)
Post automatically merged:

Dostum şu anda Ethereum'a olan yatırım pandemi döneminde çok yükseleceğini zannetmem yükselme oranı Max 1.50 oranlarında olur.
Bu da aylık.
Yine de bu konuda yatırımcı çok var her geçen gün de artıyor.
Ethereum ama bu 2 aylık dönemde yani yaza doğru yükseliş grafiği olabilir.
Anladım kankada tutmadı be şu anda Ethereum Türk lirası olarak 12.431 Dolar bazlı olarak1.671.2 Deli yükselişte %6.85'lik bir artış var şu anda ve sabahları düşmesi lazım diyebiliyorum bu demektir ethereum bu zaman bize çok kar getirecek gibi duruyor :p

Bence şuan etheryum değil de ripple ve btcde değişiklikler olacaktır bir süre stabil durumda devam eder gibi duruyor etheryum
Ripple değişikliği SanFrancisco'da başlatıyor artık mahekemede uzlaşıldığı için yoksa ripil batıyordu :)

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yani ethereum şu anda tavan ben 11.253 aldım türk lirası olarak şu anda 12.420 harika bir yükselme var yani :)

Anladım kankada tutmadı be şu anda Ethereum Türk lirası olarak 12.431 Dolar bazlı olarak1.671.2 Deli yükselişte %6.85'lik bir artış var şu anda ve sabahları düşmesi lazım diyebiliyorum bu demektir ethereum bu zaman bize çok kar getirecek gibi duruyor :p
Ethereum sana karı şöyle getirir dostum
biraz 1 ay sabredip ay sonları yükselişe geçip satış yaparsan ve ay sonu ay başı düşük fiyattan tekrardan alırsan kar erdersin yani demek istediğim sürekli karını Ethereum'da tutma

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ethereum sana karı şöyle getirir dostum
biraz 1 ay sabredip ay sonları yükselişe geçip satış yaparsan ve ay sonu ay başı düşük fiyattan tekrardan alırsan kar erdersin yani demek istediğim sürekli karını Ethereum'da tutma
Yok ben bi zarar'a uğradım ki araştırmalarıma göre bütünn ethereumcular terso gitmiş şimdi herkez düşükten alıp yükseldiğinde satacak diye yükselişe çıktı her an inme şansı var fakat sabredersem bence biraz daha kazanacağım dolar bazlı 2000 bulursa satacağım bulmazsa da bekleyeceğim biraz daha unuttum diyebilirim parayı birde ethereum'daa tutma demişsin kral başka bir coin'e yatırmaya tırsıyorum çünki ne olacakları belli olmuyor inceliyorum araştırıyorum fakat bitcoin gibi ethereum gibi olmuyor fakat baktığımda atom iyi geldi atom alabilirm veya ada alabilirim ada düşüşte bizim enişe ada almıştı o zararda şu anda mesela

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yok ben bi zarar'a uğradım ki araştırmalarıma göre bütünn ethereumcular terso gitmiş şimdi herkez düşükten alıp yükseldiğinde satacak diye yükselişe çıktı her an inme şansı var fakat sabredersem bence biraz daha kazanacağım dolar bazlı 2000 bulursa satacağım bulmazsa da bekleyeceğim biraz daha unuttum diyebilirim parayı birde ethereum'daa tutma demişsin kral başka bir coin'e yatırmaya tırsıyorum çünki ne olacakları belli olmuyor inceliyorum araştırıyorum fakat bitcoin gibi ethereum gibi olmuyor fakat baktığımda atom iyi geldi atom alabilirm veya ada alabilirim ada düşüşte bizim enişe ada almıştı o zararda şu anda mesela
yani benim sana demek istediğim farklı faklı coinlerde alım yap ama her gün artışını düşüşünü kaydet mesela nasıl ticarette farklı alanlara yöneldiğinde bir alanda batsanda bir alanda yükseliyorsun bu coinde de bu şekil al sat yani bir nevi kendine portföy oluştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...