Çözüldü Ethernet kablosu takılı ama internet yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar . Başka bir evde modeme kablolu bağlandığımda hiçbir sorun olmuyor , 2 tane kablo değiştim fakat yine olmadı. Kablo takılı fakat internet yok . WİFİ de sorun yok fakat kabloluya geçince böyle bir hata alıyorum. Tanımlanamadı diyor . Youtube de olan her şeyi denedim fakat çözemedim. Lütfen yardım edin WİN 11 Kullanıyorum .

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ethernet sürücülerini kaldırıp tekrar güncellerini yükleyin çalışmazsa bir kaç eski sürüme geçin. Kablonun iki ucunu da başka bir donanımda deneyin. Bilgisayardaki ağ üzerinden ethernet ayarlarınızı tekrar kontrol edin ve düzelmemiş olursa o kısmın SS'ini paylaşın yardımcı olmaya çalışalım.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Nasıl yapacağım birde arkadaşımda kablolu denediğimde direkt bağlanıyor yüklü olmasa onda da çalışmazdı değil mi ?
O halde evet alakası yok peki yeni aldığın kabloyu arkadaşına verip onun kablosunu sen alsan ve bu şekilde problemi çözsen olmaz mı?

Çözüm
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam internet sağlayıcınızın planlı kesinti sayfasına bakın belkide sizin oturduğunuz bölgede kesinti olucaktır o yüzden internetiniz kesilmiştir .

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Anakartın algılamıyo olabilir yada girişde sıkıntı olabilir düşük ihtimallede ethernet kablosunda temassız kopuk kablo olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...