Euw ve TR için Ücretli script önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum bence bgx fiyat performans açısından şu anda en iyi script sayılabilir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunların yanında en çok önerdiğin ls mi reis link var mı resmi sitesinin bide bu yabancı sitelerden aldığım mesela ls script Tr de de geçerli oluyor dimi
Evet ls aylığı 100$ internete yazınca çıkar sen başkalarına aldırış etme gerçekten bütçen varsa almanı öneririm internete yazınca çıkıyor zaten legendsense diye
ls dicem lt++, slotted.cc, hanbot. daha benim bilmedigim de illa ki vardir :)
bildiğin tüm scleri yazmışsın kanka . lt++'ı büyük ihtimalle erişemeyeceği için saymadım. slotted.cc bgxin kalitesinni yanına bile yaklaşamaz. hanbotta lasthit sorunu vardı 1 hafta boyunca düzeltilmedi :)
Kaan'ın söylediklerine ek olarak bunlar var mesela:
Zeitgeist, unrevelead, odin's, skillshot, bruhwalker ki zaten bunlar piyasada ki enler diyebilirim ls yi falan da dahil listeye diğerleri de priv zaten satışı yok adamlar kendileri veya arkadaşlarına kullandırtıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bgx ve hanbot elysium bypass ile kullancan. Dt bunlar banwave gelince gg. O yüzden elysium bypass al.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Evet ls aylığı 100$ internete yazınca çıkar sen başkalarına aldırış etme gerçekten bütçen varsa almanı öneririm internete yazınca çıkıyor zaten legendsense diye

Kaan'ın söylediklerine ek olarak bunlar var mesela:
Zeitgeist, unrevelead, odin's, skillshot, bruhwalker ki zaten bunlar piyasada ki enler diyebilirim ls yi falan da dahil listeye diğerleri de priv zaten satışı yok adamlar kendileri veya arkadaşlarına kullandırtıyorlar
Reis pentasharp önerir misin yada daha uygun bi script çokta para vermek istemiyorum eu west için

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum ben paralıyla parasızın yani buradakini arasındaki farkı anlamadım neden ücretli yapacaksın ki ? ban olasalıgı daha mı dusuk

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
elidne sonunda hepsi ban yiyor buradkini kullan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hangar scriptte olması lazım bgx ya da zenbot

hangar scriptte olması lazım bgx ya da zenbot

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Wsreborn var ama ücretsiz ücretli olarak bilmiyorum youtubede varıdr belki bi fikrim yok ama wsreborn ban yedirtmiyor kaç yıldır kullanıyorum iyi akşamlar :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...