- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Arkadaşlar ben ev egzersizi diye program indirdim 3 ay boyunca yaptım ama hiç kaslarım çıkmadı sadece kol kaslarım biraz çıktı acaba neden faydasını göremedim?
hergün sabahları yapıyordum aç karnına sadece kollarımda damarlanma oldu okadar acaba neden olabilir3er set halinde 10 şınav çekiyorsan misal 15 çekmelisin(artırmalısın aletsiz ise) usulüne uygun şekilde bide dambıl set al ağırlık gerektiren programlarda daha çok gelişme gözlemlersin bunları yaparken beslenmede önemli sen kas yapcam derken kaslarını eritebilirsin. Zati 1 ayda belli olmaz 3 ayda belirgin olur tabi programın yapısına bağlı olarak değişiyor.(Dambıl varsa ağırlığını az az artır daha da üstüne koy)
evde yapmak biraz sıkıntı gerekli aletlerin olması lazım bir de ev temposu ayrı salon temposu ayrı bişey yaArkadaşlar ben ev egzersizi diye program indirdim 3 ay boyunca yaptım ama hiç kaslarım çıkmadı sadece kol kaslarım biraz çıktı acaba neden faydasını göremedim?
program zorlamıyorsa kendi sınırınıza göre artırın derim veya bir başka programı deneyin ve aç karna yapılan sporda performans düşüklüğü oluyor zaten sabah biraz karbonhidrat alımı spordaki performansınızı artırır. kedinizi zorlayın sınırlarınızı test edin ona göre siz kendinize uygun bir program oluşturabilirsiniz Parktaki spor aletlerinin de faydasının olacağını düşünüyorum sabah akşam 1 veya yarım saat zaman ayırabiliyorsanız ayırmanızı öneririm. Hani spor yaptığınızda terlemeniz lazım terlemiyorsanız bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz demek ve program sizi zorlamıyor. Hangi kas grubunu çalıştırmak istiyorsanız ona göre program yapın ve öğününüzü biraz karbonhidrat alacak şekilde protein ağırlıklı bir liste bulun. İmkanınız varsa fitness a yazılın ve oradaki eğitmenizle görüşün o size uygun bir liste hazırlayacaktır ve daha etkili bir şekilde çalışmanız için yapmanız gerekenleri söyleyecektir.(Tek bir set halinde yaptıysanız buda etkili bir şekilde olmasını engeller kas yapmak emek isteyen bir iştir ve zamanla kazanılır fitness a yazılmanız sizin için daha iyi olabilir uzman bir görüş için)hergün sabahları yapıyordum aç karnına sadece kollarımda damarlanma oldu okadar acaba neden olabilir
Teşekürlerprogram zorlamıyorsa kendi sınırınıza göre artırın derim veya bir başka programı deneyin ve aç karna yapılan sporda performans düşüklüğü oluyor zaten sabah biraz karbonhidrat alımı spordaki performansınızı artırır. kedinizi zorlayın sınırlarınızı test edin ona göre siz kendinize uygun bir program oluşturabilirsiniz Parktaki spor aletlerinin de faydasının olacağını düşünüyorum sabah akşam 1 veya yarım saat zaman ayırabiliyorsanız ayırmanızı öneririm. Hani spor yaptığınızda terlemeniz lazım terlemiyorsanız bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz demek ve program sizi zorlamıyor. Hangi kas grubunu çalıştırmak istiyorsanız ona göre program yapın ve öğününüzü biraz karbonhidrat alacak şekilde protein ağırlıklı bir liste bulun. İmkanınız varsa fitness a yazılın ve oradaki eğitmenizle görüşün o size uygun bir liste hazırlayacaktır ve daha etkili bir şekilde çalışmanız için yapmanız gerekenleri söyleyecektir.(Tek bir set halinde yaptıysanız buda etkili bir şekilde olmasını engeller kas yapmak emek isteyen bir iştir ve zamanla kazanılır fitness a yazılmanız sizin için daha iyi olabilir uzman bir görüş için)