Ev İnternet paket önerisi

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Evdeki internetim bitmek üzere Sizce hangi interneti kullanmalıyım ? Sebebiyle birlikte yazar mısınız? Konum İstanbul fiber altyapısı var

Son düzenleme:
Donator
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Nerden katiliyorsun ? Ben Almanyada evde Vodafone kullaniyorum en iyisi 100mb saniyede cekiyorum.

kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben türknet kullanıcısıyım gayet güzel bir sorunum olmuyor fakat genellikle her gece 2 gibi kesinti oluyor bana soracak olursan hangi paketi almalıyım değil hangi paket benim alt yapıma uygun diye sormalısın internetten konumunu girerek öğrenebilirsin veya istediğin herhangi bir firmayı arayarak vodofon vs. altyapnı öğrenebilir ve ona göre seçimini yapabilirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
Ben türknet kullanıcısıyım gayet güzel bir sorunum olmuyor fakat genellikle her gece 2 gibi kesinti oluyor bana soracak olursan hangi paketi almalıyım değil hangi paket benim alt yapıma uygun diye sormalısın internetten konumunu girerek öğrenebilirsin veya istediğin herhangi bir firmayı arayarak vodofon vs. altyapnı öğrenebilir ve ona göre seçimini yapabilirsin.
Tabi o konuda haklısın ama bu sorun aslında türknet kaynaklı değil de alt yapı(türk telekom) kaynaklı gibi sanki. arıza kaydı açsana hocam düzeltirler

Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence de turknet hem fiyatı hem taahhütname yok hemde hızı iyi

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Vodafone türktelekom Turkcell hepsini kullandım ama türknet bi başka birşry

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yaşadığın bölgeye ve altyapına göre bu sorunun cevabı değişir.

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Türknet bence bu işte baya iyi denemelisn

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
türknet öneririm düşük ping ve tam olarak sundukları indirme hızını kullanabiliyorsun

Üye
2 HİZMET YILI
Geçenlerde arkadaştan duydum Türknet geçicekmiş biraz bahsetti güzelmiş sende araştırabilrisin istersen

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Comnet, Netspeed, Türknet, Millenicom Önceliği bu firmalara vermeni isterim hizmeti taahhütsüz verdikleri için. haricinde kendi 10 yıldır sorunsuz kullandığım Türksat Kabloneti öneririm.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Türknet tartışmasız altyapın varsa en iyisi olacaktır senin için

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
herkes türknet demiş türknet türk telekomun altyapısını kullanıyor direk türktelekom al