Unknown
Donator
Hangi hayvan olduguna gore degisir. Kedi ise aylik 2k kopek ise beslenmesine gore degisir
2 k mı..2 kedim var,o kadar vermiyorum..sen belliki baya iyi bakıyorsun.utandım kendimdenHangi hayvan olduguna gore degisir. Kedi ise aylik 2k kopek ise beslenmesine gore degisir
aylık 1.5k mamasına gidiyor bakımı aşıları vs dersek aylık bi 2 2.5k ayırman gerekiyor ( tabi cinsine göre değişir veya kedi mi köpek mi hayvanın ne olduğuna görede değişir.)İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
hayvan olarak ne alacaksın.İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
veteriner ucretleri fazla diye biliyorumİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
veteriner 2kdan fazla ilaçları aşısı bakımı kremi vs ama bakacağın hayvana göre değişir mama kalitelisi 300 kalitesiz yan sokak 30tlİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
hey my pubg acc got ban what i do now?İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?