Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar Beyler deliler gibi köperk seviyorum ama ailem izin vermiyor barınaklara gidip seviyorum besliyorum ama yok aile izin vermiyor nasıl teşvik ederim
Kankam tatlı yavru bi köpeği eve getir biraz kızarlar ama tuvaletini etrafa yapmazsa bence çok severler illa ki benim ailem de ilk başlarda izin vermiyorlardı 6 yaşında köpeğim 3 yaşında kedim var
Bende de kedi vardı istemiyordu öğrenci evimden mecburen getirdim ve 1 hafta sonra eve geldiklerinden kediye gidiyorlardı direk aslında içlerinde var bu sevgi bi şekilde tanıştırsan gerisi kolay.
Benim ailemde evde hayvan bakılmasını sevmiyorlar. Arkadaşımın yavru kedisini götürdüm mesela çok sevdiler ama yine kabul ettiremedim mesela. Sen seversin onlar sevmez yapıcak birşey yok. Sana tavsiyem yavru götür. Kocaman köpeği götürürsen ve alışık değillerse tabi istemezler.
Ailenin kararı doğru. Köpek bakmak sanıldığı denli kolay değil. Gezdirmen, aşıları yaptırman, tuvalet için dışarıya çıkarman, bakımını yapman, dökülen tüyleriyle uğraşman gerekiyor. Bunları karşılayabilecek misin?
Bende çok istiyorum ama maalesef banada yok diyorlar, eve sokmak istemiyorlar. Bende artık kendi evime çıkacağım zaman besleyeceğim yapacak bir şey yok