Evcil Hayvan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
al odana koy caktırmadan besle 2 gun sonra alışırlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Reis ailen bakamiyacağına inandığı için istemiyolardır benim de köpeğim var ilk başta zorla ailem baktı
tuvalet eğitimi falan onları öğretmek zor oluyo hele bir de küçükse daha zor gerçekten bakabileceksen ailene kanıtlayıp bakman gerekiyo yoksa ailen sokağa atabilir köpekler i sokağa atmayalım

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Direkt haberleri yokken sen al küçücük minnacik tatlı bir şey eve getir atamazlar bir daha onu :D motorsiklet alma taktiği gibi en fazla azar yersin

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de vardı. Bir gün eve habersiz getirdim. Önce odamdan çıkmama yasağı koyuldu. Sonra sevimliliğini görünce aileden biri oldu.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Neden istemediklerini öğren belki bir çözüm bulursun

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
videolarını izlet fotoğraflar göster içlerine işlet sevdir onlara

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Köpek bakımında önemli olan şey sağlayacağınız ortamdır. Ailenizin istemediği veya desteklemediği durumlarda eve zorla evcil bir hayvan sokmanın hiçbir mantığı yok. Hayvanı da zorla istenmediği bir ortamda tutmak hem hayvanın psikolojisini bozar hem de sizin hevesiniz kırılır ve ilginiz alakanız kesilebilir. Onun yerine dışarıda bakımını üstlenebileceğiniz yüzlerce hayvan mevcut durumda. Belki ileride yavruyken edinebileceğiniz ve kendi evinize çıktığınızda bakabileceğiniz bir dost sahiplenebilirsiniz.

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ya al evine biraz kalsın evinde geri ailen alışır şurda burda kalsın der ondan sonra beslersin yani benim köpegim var gayet temiz aşıları filan her ay yapılır

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
büyük ihtimalle tüy ve tuvalet için kızıyorlardır benimkiler öyle :(

Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Hanımlar Beyler deliler gibi köperk seviyorum ama ailem izin vermiyor barınaklara gidip seviyorum besliyorum ama yok aile izin vermiyor nasıl teşvik ederim
Ailen izin vermiyorsa vermezler anca dünyanın en şirin ve kücücük köpeğini getirirsen (beyaz renk olmaya dikkat et onlar daha tatlı oluyor Barış Canın imsisi gibi olsun yani) belki izin verirler biraz kızsalarda

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Kankam aileyi birbirine düşür bi teker teker ikna et coğunluk kazanıcaktır herzaman :D

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
valla kendini biraz acındır veya cok kücük sevimli bi köpek al götür hayır diceklerini sanmam

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum aynı şekilde benimde ailem izin vermiyordu ben pederin burnuna burnuna soktum sokaktan bulduğum köpekleri şuanda peder ben köpeğe böle hafif kızdığımda ağzıma sıçıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam sen al onlar alışırlar hayvana.

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim Ailene Bütün Sorumluluğun Senin Olacagına İkna Edersen Bence Alırlar Zorla Birazcık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...