Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
küçükken camide ezan okununca allah çağırıyor sanıyodum bi gün cami altına gittik annem bi dükkana girdi ben de veledim ya kayboldum sonra annem camiden annos yaptırmış benim ismimle bende allah beni yanına çağırıyor sanıp 1 hafta ağlamıştım
Bir Gün Yemek Hazırlıyorum,( Bizim yemek Masası Cam Olduğu İçin Üzerine Tabak Koyunca Sağa Ve Sola Doğru Kayıyormuş) Yemek Yaptıktan Sonra Masanın Üzerine Koydum Ve Hareket Etmeye Başladı, O Kadar Korktum ki Yere Düştüm Ve Sürünerek Odama Gitmeye Çalıştım xd
Bir Hikaye komik
TEBESSÜM
Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu.
Korkunç. sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı...
Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses 'merhaba' dedi.
...
Adam şaşkın 'Merhaba' diye cevap verdi.
Ses devam etti: Nasılsın?'
İlk defa başına böyle bir şey geliyordu...
Yine şaşkın şaşkın yanıtladı:
'Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?'
Ses sordu: 'Ne yapıyorsun?'
Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı:
'Ben' dedi 'İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum.
Sen nereye gidiyorsun?'
Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi.
'Hayatım, telefonu kapatıyorum. Yandaki tuvalette bir geri zekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım
Küçükken koluma beşiktaş bilekliği kafama galatasaray beresi altıma trabzonspor şortu üstümede fenerbahçe forması giyip dolaşırdım çarşıda asdfqwevrasdvawrb hiç kimsede bişey demiyordu sadece bakıyorlardı bir kaç saniye kendimi havalı zannediyordum
Bir gün dershanedeyim Elazığlı hocamiz dindar biri benimle namaz kilanlarla yemek yiyecez dedi bizde dururmuyuz 10 kişi hocayla namaz kılıcaz abdets felan aldık. Bizde sipariş verdik namaz kilana kadar gelir diye namaza durmadan önce hocam 30tl eksik verirmisiniz dedik hoca verdi parayi. 4 rekâtlık namazı 2 rekât kıldırdı hoca bakiyoz anlamsız şekilde hoca durur mu paramı aldınız aklım gitti şerefsizler
ben askerliğimi kastamonu ılgaz sosyal tesislerinde yaptım ve kayak eğitmeniydim komutanlara ve ailelerine ders veriyorduk her hafta yani aile gelir bi hafta bi kız geldi ama nası güzel dedim inşallah beni bayanlara verir dememe kalmadan bayanlar bölümüne seçildim başladık eğitim vermeye herkesi sırasıyla acemi parkurunda kaydırıyoz ilk işte biri bariyerlere ucuyor biri hızını alamayıp başkasına çarpıyor biri kayamadan düşüyor biri hiç ayakta duramıyor tam komedi neyse bu kızı boşta gördüm başında eğitmen yok hemen yanaştım yanına yardım lazımmı dedim evet fren konusunu yapamıyorum dedi , kıza bakınca bende fren yapamıyorum dedim uzat sopalarını bana önleri birleştir arkaları topuktan aç dedim kız tam tersini yaptı bacak aramdan aşağı doru yata yata gidiyor hemen kayarak yanına gittim kız karın içine gömülmüş bende iyimisiniz diye soruyorum kız kafayı kardan cıkardı sence dedi gülüştük felan ertesi günde eğitime devam, 3 gün zirveye çıkacaz orada herkes yanlız kalıyor aşşa inene kadar ooo neler yaparsın neler neyse neyse teleferikle cıkıyor bu arkasında kim var tabiki ben indi teleferikten eşlik edebilirmiyim dedim tabi dedi o ürkek bir ceylan gibi temkinli ve yavaş kayıyor ben ise kertenkele gibi dans ede ede kayıyorum o hızla bi düşsem 10 ekip kemiklerimi arar neyse işte telefon numarasını istedim naz maz yapıp verdi ertesi gün annesi yarbaymış ablası görmüş annesine iletmiş anneside benim komutanıma iletmiş komutan beni cağırıp wp konusmalarını gösteriyor ben içimden benim askerlik bitmez diyorum komutan bana bune oğlum diyor ses cıkaramıyorum ve 1 hafta oldu ses yok dedim unutldu heralde benim bu mevzu sonra 100 başı çağırdı beni dedi çankırıya gidiyorsun yani sürgün edildim tamda 6 ayım vardı orasıda sürgün yeridir yani bütün sorunlular ordadır kavgacısı rdm esi hapcısı otcusu orda hep kalan 128 günümüde orda tamamlıyıp terhis oldum ama hergün küfrediyorum hem kendime hem kızın ailesine ve kıza buda böyle bir anımdı siz siz olun eğer oraya düşerseniz sakın ama sakın bu hataya düşmeyin
Lise 3 üm o zamanlar okula geldim neyse dersler filan bitti çıkacağız. Güvenlik görevlisinin de ismi "Günaydın". Neyse dedim dur şunla bir dalga geçeyim demez olaydım. Tam 'Günaydın, günaydın, günaydınlar canım' dedim bir baktım sürgülü kapıya çarpmışım tabi arkamda 20 kişi filan var hepsi bana gülüyor
Adamın birinin arabası çalınmış ertesi gün bir bakmış araba kapıda duruyor üzerinde de bir not kağıdı.Kağıdın üstünde : “Afedersin abi karım doğum yapıyordu mecburen aldım ailen için bu akşamki tiyatroya bilet aldım sizi bekliyorum sizden özür dilemek isterim.” yazmış. Adamda ailesini yanına alıp nottaki tiyatroya gitmiş.Ama ne gelen var ne giden adam evine geri dönmüş mecburen.Eve döndüğünde bir bakmış ki ne görsün evde eşya namına hiçbir şey kalmamış.Evde bir not kağıdı daha bulmuş kağıdın üstünde : “Tiyatro nasıldı abi”.