ben askerliğimi kastamonu ılgaz sosyal tesislerinde yaptım ve kayak eğitmeniydim komutanlara ve ailelerine ders veriyorduk her hafta yani aile gelir bi hafta bi kız geldi ama nası güzel
dedim inşallah beni bayanlara verir dememe kalmadan bayanlar bölümüne seçildim başladık eğitim vermeye herkesi sırasıyla acemi parkurunda kaydırıyoz ilk işte biri bariyerlere ucuyor biri hızını alamayıp başkasına çarpıyor biri kayamadan düşüyor biri hiç ayakta duramıyor tam komedi
neyse bu kızı boşta gördüm başında eğitmen yok hemen yanaştım yanına yardım lazımmı dedim evet fren konusunu yapamıyorum dedi , kıza bakınca bende fren yapamıyorum
dedim uzat sopalarını bana önleri birleştir arkaları topuktan aç dedim kız tam tersini yaptı bacak aramdan aşağı doru yata yata gidiyor hemen kayarak yanına gittim kız karın içine gömülmüş bende iyimisiniz diye soruyorum kız kafayı kardan cıkardı sence dedi gülüştük felan
ertesi günde eğitime devam, 3 gün zirveye çıkacaz orada herkes yanlız kalıyor aşşa inene kadar ooo neler yaparsın neler neyse neyse teleferikle cıkıyor bu arkasında kim var tabiki ben
indi teleferikten eşlik edebilirmiyim dedim tabi dedi o ürkek bir ceylan gibi temkinli ve yavaş kayıyor ben ise kertenkele gibi dans ede ede kayıyorum
o hızla bi düşsem 10 ekip kemiklerimi arar
neyse işte telefon numarasını istedim naz maz yapıp verdi ertesi gün annesi yarbaymış ablası görmüş annesine iletmiş anneside benim komutanıma iletmiş komutan beni cağırıp wp konusmalarını gösteriyor ben içimden benim askerlik bitmez diyorum komutan bana bune oğlum diyor ses cıkaramıyorum ve 1 hafta oldu ses yok dedim unutldu heralde benim bu mevzu sonra 100 başı çağırdı beni dedi çankırıya gidiyorsun yani sürgün edildim
tamda 6 ayım vardı orasıda sürgün yeridir yani bütün sorunlular ordadır kavgacısı rdm esi hapcısı otcusu orda hep
kalan 128 günümüde orda tamamlıyıp terhis oldum ama hergün küfrediyorum hem kendime hem kızın ailesine ve kıza
buda böyle bir anımdı siz siz olun eğer oraya düşerseniz sakın ama sakın bu hataya düşmeyin