Arkadaşlar yaz ayına kadar hile olmaya devam eder source 2 oyun motoru gelince de hileler çalışmaz doğal olarak gibime geliyor oyun motoru değişicek sonuçta bakalım bekleyip görücez.
Arkadaşlar yaz ayına kadar hile olmaya devam eder source 2 oyun motoru gelince de hileler çalışmaz doğal olarak gibime geliyor oyun motoru değişicek sonuçta bakalım bekleyip görücez.
o zamanda source 2 ye uyumlu hile yazılıcak burda cs go 10 yıldır hilenin önüne geçememiş simdi oyun motoru değiştirince hiç geçemez anca 1 yıllık beta sürümünde hile olmaz o kadar
o zamanda source 2 ye uyumlu hile yazılıcak burda cs go 10 yıldır hilenin önüne geçememiş simdi oyun motoru değiştirince hiç geçemez anca 1 yıllık beta sürümünde hile olmaz o kadar
Yani eğer valorant hile koruma yönüyle betadan çıkıp tam sürüm olursa cs go da bunu yapabilir ki zaten şahsen cs gonun bilerek bu hilelere göz yumduğunu düşünüyorum.Şöyle düşün faceit cs go ya ait bi kurum kuruluş değil ve adamlar neredeyse tam hile korumasıyla serverlarında oyun oynattırıyor ve sırf bu yüzden oyuncusu fazla mme göre.Bi kuruluş bunu yapabiliyorsa (ki bu korumayı point saklamayla veya değiştirmekle yapıyorlar) valve gibi koskoca şirket bunun 10 katını yapabilir.Bilmiyorum yine hileye göz yumup herkesin seçkin ünvan satın alarak gelir kapısı mı yaparlar yada tertemiz oyun yapıp öyle mi para kazanmaya giderler yazın görücez gibi.
daha yajni çıktım kardeşim birkaç çeşit hilem var hepsi sorunsuz çalışıyor bu arada mevlana 2 vuruştan sonra felanda banlanmıyor haberiniz olsu yalan dolan hep