Eveeet csgo hilelerinin sonunu getirmek için ilk adım atıldı hilelere bi güncelleme getirebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yananı Görür Allah
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yeni gelen güncellemeyle hile ile oyuna girmeye calıstıgında artık buna izin verilmiyo hilelere acaba güncelleme gelicekmi

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende 4 gozle bekliyorum.geldimi gelecekmi diye.insallah dielim kardesim

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende giriyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaz ayına kadar hile olmaya devam eder source 2 oyun motoru gelince de hileler çalışmaz doğal olarak gibime geliyor oyun motoru değişicek sonuçta bakalım bekleyip görücez.

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum tabiki güncelleme gelir ama beklemen lazım yapımcılarada zaman verin 40 işle uğraşıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bi şekilde hile gelir buradaki adamlar profesyonel

Yananı Görür Allah
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaz ayına kadar hile olmaya devam eder source 2 oyun motoru gelince de hileler çalışmaz doğal olarak gibime geliyor oyun motoru değişicek sonuçta bakalım bekleyip görücez.
o zamanda source 2 ye uyumlu hile yazılıcak burda cs go 10 yıldır hilenin önüne geçememiş simdi oyun motoru değiştirince hiç geçemez anca 1 yıllık beta sürümünde hile olmaz o kadar :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
o zamanda source 2 ye uyumlu hile yazılıcak burda cs go 10 yıldır hilenin önüne geçememiş simdi oyun motoru değiştirince hiç geçemez anca 1 yıllık beta sürümünde hile olmaz o kadar :D
Yani eğer valorant hile koruma yönüyle betadan çıkıp tam sürüm olursa cs go da bunu yapabilir ki zaten şahsen cs gonun bilerek bu hilelere göz yumduğunu düşünüyorum.Şöyle düşün faceit cs go ya ait bi kurum kuruluş değil ve adamlar neredeyse tam hile korumasıyla serverlarında oyun oynattırıyor ve sırf bu yüzden oyuncusu fazla mme göre.Bi kuruluş bunu yapabiliyorsa (ki bu korumayı point saklamayla veya değiştirmekle yapıyorlar) valve gibi koskoca şirket bunun 10 katını yapabilir.Bilmiyorum yine hileye göz yumup herkesin seçkin ünvan satın alarak gelir kapısı mı yaparlar yada tertemiz oyun yapıp öyle mi para kazanmaya giderler yazın görücez gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyun motoruyla bi ilgisi yok değisecek adam simdiye değisirdi

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
d
Yeni gelen güncellemeyle hile ile oyuna girmeye calıstıgında artık buna izin verilmiyo hilelere acaba güncelleme gelicekmi
daha yajni çıktım kardeşim birkaç çeşit hilem var hepsi sorunsuz çalışıyor bu arada mevlana 2 vuruştan sonra felanda banlanmıyor haberiniz olsu yalan dolan hep

Üye
6 HİZMET YILI
rekabet hile ortamında da sürüyor merak etmeyin imkansız biraz zaman alır

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ne hatsı alıyorsunuz

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Eğer MH UI'deki CS:GO hilelerini kullanırsanız herhangi bir sıkıntı çıkmayacaktır. Bu konuyu gördüm denedim gayet güzel çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...