Evin balkonunda ördek nasıl beslenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ev arkadaşım tutturdu, ördek alalım diyor. Geçen gün pazarda gördük, daha önce bakanlar, evde beslemek nasıl oluyor? Anlatabilir mi? Daha önce civciv falan besledim ama ördeğin ne olduğunu bilmiyorum da çok tatlı olduğu kesin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yavru ördek alıp evde beslemeye başladığınız takdirde ördeğin bir süre sonra sizi annesi olarak göreceğini bilmelisiniz. Hatta ördeğin yanınızdan asla ayrılmak istemediğine şahitlik edeceksiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ördek beslemedim ama balkonda civcivim vardı eve bir gün bi geldim tir tir titriyor içeri aldım ısıttım ama titremeye devam etti çok geçmeden ölmüştü 😕

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
İlginç ama mantıklı taktik. Dişi ve erkek alın büyütün yavrulatın sonra bedava et :D

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
evde zor olur, bizim bahçede 2 tane vardı

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Balkonda çok zor olur dostum Adana gibi bi şehirde yaşiyorum Dam diye tabir ettiğimiz evin en üst katında besliyorduk biz.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hocam bütçeniz varsa beslenir para her şeye çözüm evde besleyenler biraz büyüyünce bez bağlıyor ama sizinki anladığım kadarıyla daha yavru yani her gun kaka ve idrar temizlerim diyorsanız alın buyuyunce de bez alır değiştirirsiniz

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
gündüz balkonda tutup besleyebilirsin geceleri içeri alırsın uyurken

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ev arkadaşım tutturdu, ördek alalım diyor. Geçen gün pazarda gördük, daha önce bakanlar, evde beslemek nasıl oluyor? Anlatabilir mi? Daha önce civciv falan besledim ama ördeğin ne olduğunu bilmiyorum da çok tatlı olduğu kesin.
Ördekler, evde beslemek için uygundur ancak onları besleyebilmek için bazı özel ihtiyaçlarının olduğunu unutmamalısınız. Öncelikle, ördeklerin suya ihtiyaçları olduğunu ve sık sık yüzmesi gerektiğini unutmamalısınız. Bu nedenle, evde ördek beslemek istiyorsanız onlara yüzme havuzu sağlamanız gerekebilir. Ayrıca ördekler, özellikle tuvalet ihtiyaçları konusunda oldukça hassastırlar ve sürekli temiz suya ihtiyaçları vardır. Bu nedenle, ördeklerinize yeterli temiz su ve yiyecek sağlamak için özel bir bakım yapmanız gerekir. Ayrıca ördeklerin etrafındaki alanı temiz tutmanız, onların sağlığı açısından önemlidir. Ördeklerin yerleştirileceği bir barınak hazırlamanız gerekebilir ve bu barınağın büyüklüğü, ördeklerin yaşına ve sayısına göre değişiklik gösterir. Barınağın içinde, ördeklere gündüzleri yemek yemeleri için açık havada gezinme ve güneşlenme alanı, gece yatmak için ise kapatılan bir bölüm olmalıdır. Sonuç olarak, ördekler tatlı ve keyifli ev arkadaşları olabilirler ancak onları beslemek, biraz ekstra çaba gerektirir. Bu nedenle, ev arkadaşınızın önerisini ciddi olarak değerlendirmeden önce, ördeklere nasıl bakmanız gerektiği hakkında detaylı bilgi edinmenizi öneririm.

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ördeklerin yemeklerini sulandırmayı unutmayın. Su içinde yemek yemek, ördeklerin doğal davranışıdır ve sindirim sistemlerine yardımcı olur.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ilk zamanlar cok sorun değil ama aylar sonra ciddi anlamda her yeri batırıyorlar ve bakımı çok zorlaşıyor

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
balkon ördek için küçük gelebilir eğer evin içinde de dolaşmasına izin verecekseniz olabilir fakat bu sefer de evin her yerinden kakasını temizlemek zorundasınız

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Buyuk lehen alcan su için yuzmeleri lazım ayrıca benim görüşüm balkonda ördek pek sağlıklı olmaz toprak lazım onlara

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
evde keçi besledım ordek te besledım ama ordek zor oluyor buyuyunce dısarı cıkarman gerekıyor kucukken bır sekılde bakılıyor ama buyuyunce dert oluyor bence evde keçi besleyin :)))

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knkm ne kadar tatlı gözükselerde daha önce bunu yapmış olarak söylüyorum değmiyor balkon çok pis oluyor bi süre sonra sidik dışkı vb derken leş gibi kokuyor sık temizlenmesi lazım

yerinizde olsam kediyi tercih ederdim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bizim enişte mobilya atölyesinde besliyor tozun kirin içinde abi yazık yaa hayvana çok üzülüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
evin balkonunda ördek beslemek çok zor ve sorumluluk gerektiren bir iş. Ördeklerin suya ve temizliğe ihtiyaçları olduğunu ve çok çabuk bağlandıklarını unutmamalısınız. Eğer ördeği sevecek ve iyi bakabilecekseniz alın ama sadece tatlı olduğu için almayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...