Onaylı Üye
ona kız arkadaşımın pek izin vereceğini zannetmiyorum ama süper taktikİlginç ama mantıklı taktik. Dişi ve erkek alın büyütün yavrulatın sonra bedava et
Ördekler, evde beslemek için uygundur ancak onları besleyebilmek için bazı özel ihtiyaçlarının olduğunu unutmamalısınız. Öncelikle, ördeklerin suya ihtiyaçları olduğunu ve sık sık yüzmesi gerektiğini unutmamalısınız. Bu nedenle, evde ördek beslemek istiyorsanız onlara yüzme havuzu sağlamanız gerekebilir. Ayrıca ördekler, özellikle tuvalet ihtiyaçları konusunda oldukça hassastırlar ve sürekli temiz suya ihtiyaçları vardır. Bu nedenle, ördeklerinize yeterli temiz su ve yiyecek sağlamak için özel bir bakım yapmanız gerekir. Ayrıca ördeklerin etrafındaki alanı temiz tutmanız, onların sağlığı açısından önemlidir. Ördeklerin yerleştirileceği bir barınak hazırlamanız gerekebilir ve bu barınağın büyüklüğü, ördeklerin yaşına ve sayısına göre değişiklik gösterir. Barınağın içinde, ördeklere gündüzleri yemek yemeleri için açık havada gezinme ve güneşlenme alanı, gece yatmak için ise kapatılan bir bölüm olmalıdır. Sonuç olarak, ördekler tatlı ve keyifli ev arkadaşları olabilirler ancak onları beslemek, biraz ekstra çaba gerektirir. Bu nedenle, ev arkadaşınızın önerisini ciddi olarak değerlendirmeden önce, ördeklere nasıl bakmanız gerektiği hakkında detaylı bilgi edinmenizi öneririm.Ev arkadaşım tutturdu, ördek alalım diyor. Geçen gün pazarda gördük, daha önce bakanlar, evde beslemek nasıl oluyor? Anlatabilir mi? Daha önce civciv falan besledim ama ördeğin ne olduğunu bilmiyorum da çok tatlı olduğu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?