Onaylı Üye
.
Son düzenleme:
Her şey, olması gerektiği gibi.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaparkadaşlar bu sistemde lolde çok yüksek grafiklerde 200 fps alıyorum normal mi bilmediğimden soruyorum yoksa bir sıkıntı var mı?
Bu şekilde o fps kesinlikle az hocam. Bir yerde bir sıkıntı olmalıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaparkadaşlar bu sistemde lolde çok yüksek grafiklerde 200 fps alıyorum normal mi bilmediğimden soruyorum yoksa bir sıkıntı var mı?
Hocam oyunda 200 den de fazla alabilirsiniz ve verdiği fps değeri gayet yeterli zaten moba oyununda bu fps ler sizi rahatça oynatırBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaparkadaşlar bu sistemde lolde çok yüksek grafiklerde 200 fps alıyorum normal mi bilmediğimden soruyorum yoksa bir sıkıntı var mı?
Normal şartlarda daha fazla fps alman gerekir ama monitörün 144 hertz olduğundan sorun yaratmaz, ama ileride fps ya tps savaş oyunu oynayarsan ve monitör alırsan daha yüksek tazeleme hızına sahip olacağından muhtemelen sorun yaratabilir 280hz 360hz gibi monitörlerde düşünebilirsin bunu, fakat şuanlık bir sıkıntı görünmüyor sadece değerlerin düşük.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaparkadaşlar bu sistemde lolde çok yüksek grafiklerde 200 fps alıyorum normal mi bilmediğimden soruyorum yoksa bir sıkıntı var mı?