5 Mar 2023 #1 alihrmli Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 82 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI Selmın aleyküm ben Kahramanmaraştan aydına geldinm depremden dolayı eyt bana denk geldi ama k.maraşta rimsa diye bir fabrikada çalışıyodum fabrika yıkıldı ama ben hâlâ çalışıyorum gözüküyor ve eyt ye başvuramıyorum bilgili birisi yardımcı olabilirmi
Selmın aleyküm ben Kahramanmaraştan aydına geldinm depremden dolayı eyt bana denk geldi ama k.maraşta rimsa diye bir fabrikada çalışıyodum fabrika yıkıldı ama ben hâlâ çalışıyorum gözüküyor ve eyt ye başvuramıyorum bilgili birisi yardımcı olabilirmi
5 Mar 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,383 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Hocam ilk öncelikle geçmiş olsun ama buraya değil gidip bunu sgk uzmanlarına soracaksın biz nasıl bilelim senin eyt olayını gözünü seveyim kral
Hocam ilk öncelikle geçmiş olsun ama buraya değil gidip bunu sgk uzmanlarına soracaksın biz nasıl bilelim senin eyt olayını gözünü seveyim kral
5 Mar 2023 #3 Noptech Efsane Üye Katılım 3 Mar 2019 Mesajlar 3,003 Çözümler 17 Tepki puanı 357 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Şehrindeki SGK'ya gidersen oradan yardımcı olurlar.
5 Mar 2023 #4 one1man1 Ultra Üye Katılım 15 Tem 2021 Mesajlar 1,644 Çözümler 4 Tepki puanı 199 Ödüller 5 4 HİZMET YILI hocam akrabamda aynı olayı yaşadı patronuyla beraber düzeltmiş bunu bi danışın işvereninize
5 Mar 2023 Konuyu başlatan #5 alihrmli Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 82 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI one1man1' Alıntı: hocam akrabamda aynı olayı yaşadı patronuyla beraber düzeltmiş bunu bi danışın işvereninize Genişletmek için tıklayın ... Büyük bir fabrikaydı yani patronu bizimle muhattap olmaz maalesef
one1man1' Alıntı: hocam akrabamda aynı olayı yaşadı patronuyla beraber düzeltmiş bunu bi danışın işvereninize Genişletmek için tıklayın ... Büyük bir fabrikaydı yani patronu bizimle muhattap olmaz maalesef
5 Mar 2023 #6 Kasamo55 K Onaylı Üye Katılım 24 Şub 2023 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 27 3 HİZMET YILI sgk ile görüşmen gerek
5 Mar 2023 #7 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI alihrmli' Alıntı: Büyük bir fabrikaydı yani patronu bizimle muhattap olmaz maalesef Genişletmek için tıklayın ... Direk olarak sgk ile görüşebilirsiniz veya patronla birebir iletişim kuramıyorsanız işyerinizin ön muhasebesi ile iletişim kurabilirsiniz.
alihrmli' Alıntı: Büyük bir fabrikaydı yani patronu bizimle muhattap olmaz maalesef Genişletmek için tıklayın ... Direk olarak sgk ile görüşebilirsiniz veya patronla birebir iletişim kuramıyorsanız işyerinizin ön muhasebesi ile iletişim kurabilirsiniz.