Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim bu user çoğunkuğuyla alakalı benim düşüncem fazla kitlesi olan hileler (ücretli) ban attırır yani ezglobal de sbyte de benim için eşit düzeyde ezglobal en fazla 1.5 aya ban attırıyor 2 hesapla denedim bunu 2019 zamanlarında
herkes bir yorum yapmış ama bunu ben deneyimlerimle söyleyim , ezglobal da sbyte vac attırıyor bunun süresi oyun icinde vac tarayıcısına baglı vactan kacış yok onu bilin yeter.
2kiside iyi , ezglobal belki bir tık daha iyi olabilir oda icinde ki secenekler veya aim tarzı şeklinde
Ezglobal Ve Atom Gibi Türkiyenin CS Üzerinde Çalışan Büyük Firimalarını Oynamak Gibi Bir Avantajım Oldu Herkes Vac Yediriyor Diyor EzGlobal İçin Ben Burda Savunma Yapmayacağım Doğrunun Yanında Olacağım Evet EzGlobal Yediriyor 1 Kere Yedirdi 3 Yıl Kullandım Bu Gerçek Ama Çok Eskiden Yedirdi...Bunu Bir Kenara Alarak Atomda Kullandım Atomun Fiyat Açısından Pahalı Oluşu İlk Başta Bi Ön Yargı Oluşturdu 2 Side Destekleri O Kadar Boktanki Hiç Msj Bile Atmıyor Geri Dönmüyorda Ve Ezglobal Türkiyede En KÖTÜ hile Neden Dersen 7 Gün Bakım Yaptılar Oyuna Parayla Alıyoruz Telafi Etmeleri Gereken Yerde Özür Mesajı Atıp Herkese 3 Günlük Kullanma İçin Hediye Ettiler Yani Kısacası EzGlobal HİÇ HİÇ alma Alacaksan Atom Yada CSRK yı Öneririm Ama Sybate Kullandım Çok Bir Fark Yok Gayet İyi Paran Yoksa Devam KEKE