ez globalin sbyte vip hackten farkı ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sbbyte farkla iyi tavsiye ederim

Faster Faster Faster
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ez global vac yedirmiyor ve daha çok özellikli

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ezglobal de eger aim açmazsan ban yemessin o yuzden ezglobal daha iyi

Hacker Lover
Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
I dont ever try ezglobal anyone canexplane it?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ez global kullandım ve ban yedim inanmayın korumaya felan overwatchtanda yemedim ha banı

Im From Indonesia
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
I appreciate that you want to send a message, but this is turning into a major-league clusterfuck.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ezgloballe bi farkı yok sbyte vac yedirmiyo her cs hilesi overwatch banı yedirir belli edersen bundan kurtuluş yok

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim bu user çoğunkuğuyla alakalı benim düşüncem fazla kitlesi olan hileler (ücretli) ban attırır yani ezglobal de sbyte de benim için eşit düzeyde ezglobal en fazla 1.5 aya ban attırıyor 2 hesapla denedim bunu 2019 zamanlarında

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
herkes bir yorum yapmış ama bunu ben deneyimlerimle söyleyim , ezglobal da sbyte vac attırıyor bunun süresi oyun icinde vac tarayıcısına baglı vactan kacış yok onu bilin yeter.
2kiside iyi , ezglobal belki bir tık daha iyi olabilir oda icinde ki secenekler veya aim tarzı şeklinde

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ez globalin kendine özgü vac koruması var sbyte vip de ise öyle bi durum söz konusu değil ama menü felan olarak sbyte vip daha iyi

Im From Indonesia
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
I like csgo games , but my aim like noob player .ahahah

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ezglobal Ve Atom Gibi Türkiyenin CS Üzerinde Çalışan Büyük Firimalarını Oynamak Gibi Bir Avantajım Oldu Herkes Vac Yediriyor Diyor EzGlobal İçin Ben Burda Savunma Yapmayacağım Doğrunun Yanında Olacağım Evet EzGlobal Yediriyor 1 Kere Yedirdi 3 Yıl Kullandım Bu Gerçek Ama Çok Eskiden Yedirdi...Bunu Bir Kenara Alarak Atomda Kullandım Atomun Fiyat Açısından Pahalı Oluşu İlk Başta Bi Ön Yargı Oluşturdu 2 Side Destekleri O Kadar Boktanki Hiç Msj Bile Atmıyor Geri Dönmüyorda Ve Ezglobal Türkiyede En KÖTÜ hile Neden Dersen 7 Gün Bakım Yaptılar Oyuna Parayla Alıyoruz Telafi Etmeleri Gereken Yerde Özür Mesajı Atıp Herkese 3 Günlük Kullanma İçin Hediye Ettiler Yani Kısacası EzGlobal HİÇ HİÇ alma Alacaksan Atom Yada CSRK yı Öneririm Ama Sybate Kullandım Çok Bir Fark Yok Gayet İyi Paran Yoksa Devam KEKE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...